Behöver du nya spel att fördriva tiden med under påskfestligheterna? Då kanske ett besök hos Origin kan vara på sin plats, då #EA sparkat igång en vårrea där många titlar får reducerad prislapp.

Origin är inte direkt känt för sina humana priser, så i många fall handlar det om att rean nu ser till att några av storspelen hamnar på vanliga prisnivåer, ner från de svindlande 600 kronor de ofta kostar i fullprisformat. #Battlefield Hardline blir ditt för 400 spänn och kittlar det i rollspelsnerven kan du tanka #Dragon Age: Inquisition för 300 kronor.

En hel del DLC finns också med i rean, och har du fortfarande inte plockat upp #Battlefield 4 kan du göra det för 100 kronor. Rean pågår fram till den 9 april, 19.00 svensk tid.

Till rean!

Fast ska du räkna så får du även räkna med hur mycket de beräknade att det skulle sälja, så ska du se att de som handlar för 100:- nu är ren bonus de inte ens räknade med att sälja. Samt att det är 100% digitalt på deras egen plattform, så de betalar... 11/05 Dela 100 kr per timme dom har arbetat med spelet så är det sinnesjukt billigt 04/04 Varför är det så svårt att förstå? Själv kör jag engelska på mina operativsystem, men överlag svenska på program. Jag vill gärna hålla min Engelska i någorlunda skick. Även ofta inne på Engelska forum trotts att det finns Svenska. 04/04 Dead Space 3 för 49:- helt okej....och Need for speed: Rivals för 99:- Blev två av den så min son kan öva upp körförmågan. Ganska skoj hittills...spelar som racer och sonen som polis...men tar nog ett tag innan han får fast pappsen... 04/04 Man får vad man betalar för. ;) 04/04 löl, det som är komiskt är att Dragon Age II är billigare än att köpa Dragon Age: Orgins. 03/04 Förstår inte folk som vill ha program på Svenska när det finns på Engelska ;) Föredrar att ha allt på engelska faktiskt. Och går det att skippa subtitles i filmer med engelskt tal, ja då skippar jag subtitles. Läsa böcker på engelska? No problemo. Hade... 03/04 I felsökande sammanhang är det mindre lyckat att ha det på ett lokaliserat språk, eller när man försöker använda någon typ av guide i allmänt. Inte för att jag kör på engelska. 03/04 Förstår inte folk som vill ha program på Engelska när det faktiskt finns på Svenska. 03/04 Fan! nu påminde du mig om Dragon Age DLC:t som jag hade glömt bort. DA: I är ett tidsslukande gift som förtär en och jag vet inte om jag vågar starta det för då försvinner hela helgen och nu var jag också tvungen att köpa det med. Tror jag startar Pilla... 03/04
Skicka en rättelse