#Firefly Online är ett strategiskt rollspel baserat på tv-serien Firefly. Vi kommer bland annat kunna bedriva handel online, samtidigt som vi tävlar mot varandra för att överleva, hitta en besättning och tjäna pengar.

Fans av serien kan glädjas åt att i stort sett alla originalskådespelarna kommer tillbaka till universumet och gör om sina roller. I de två filmklippen nedan får vi en glimt av Adam Baldwin och Nathan Fillion framför mikrofonerna. Hoppa över till det officiella Youtube-kontot för att se de andra skådisarna, däribland Summer Glau, Alan Tudyk och Jewel Staite.

Firefly... YAY! ...Online Nooo! Fanihelvettet, om det var något spel baserat på en tv-serie som hade kunnat få en lyckad ambitiös kickstarter, så hade det ju varit Firefly. Och då menar jag inget halvkasst rövonline spel, då snackar jag Elite: Dangerous... 21/04 Så vitt jag kan läsa så spelar du inte med andra spelare (om vi inte räknar byteshandel och dyl). Detta skulle inte ens kunna klassas som MMO även fast dom hade påstått det. Det är ett SP med viss MP (om det ens kan klassas som det). MMO betyder massive... 21/04 ugh...Var får de pengar ifrån ? Att göra generic mmo nr 100000 menar jag ? Edit: Deras hemsida var ju som tagen från 1998 !! 21/04 bara för att de använder uttrycket "singleplay with online functions, no MMO" så betyder det knappast att det inte är ett MMO. De snackar skit. Tills de bevisat motsatsen så förhåller jag mig skeptisk. 21/04 Firefly är en av de bästa serier jag nånsin sett, en absolut favorit jag alltid återkommer till. Den hanterades dock bedrövligt av Fox, och fick aldrig en chans att lyckas egentligen. Detta trots den förmodligen största fans-skara en serie nånsin sett,... 21/04 Är själv ett stort fan av Firefly och jag tycker det lämpar sig ypperligt för ett MMO, om inte annat för att hålla minnet av serien som avlivades vid liv. :) 21/04 Yes fan va nice :D 21/04 Men hur ska jag då kunna ragea? Va? :'( 21/04 Men det förstår du väl ? Du kan inte låta en så'n petitess som FAKTA komma ivägen för ditt rageande ? 21/04 Har inte tittat på någon information om spelet och jag vet att många verkar övertygade om att det kommer bli dåligt men jag kan inte hjälpa att bli taggad. Firefly är en av mina absoluta favoritserier och att de faktiskt samlat ihop originalskådisarna... 21/04
Skicka en rättelse