#Ubisoft har under torsdagen lättet på locket och presenterat den senaste Tom Clancy-relaterade titeln: #Tom Clancy's H.A.W.X. Det visar sig att strider på marknivå är passé och nu är det luftstrider som gäller. Året är 2012 och världens länder har mer och mer blivit beroende av privata militärföretag som blir mer och mer aktiva i olika militära aktiviteter. Dock börjar tvivel uppstå om dessa företag inte börjar få allt för stor makt. Du spelar här en stridspilot för ett sådant företag och du tar dig an fiender runt hela jorden i något av de 50 plan som finns tillgängliga.

Vidare kommer spelet utrustas med en singelplayer-kampanj som även kan åtnjutas i co-op för fyra spelare och ett PVP-läge där upp till 16 spelare kan drabba samman för att bevisa vilka som är luftens hjältar. Dessa hjältar får erfarenhetspoäng och pengar som de kan använda till att låsa upp nya vapen.

Spelet, som gick under arbetsnamnet Tom Clancy's Air Combat, släpps till Xbox 360, Playstation 3 och pc och förväntas vara ute i handeln nu till hösten.

[v=1925]

Tack till lordsinner, WaltX för detta #nyhetstips!
Bah, simulatorer finns det gott om. Om inte annat så åk till FVM i Linköping och flyg 39:an där. Vad jag skulle vilja se är ett bra flygspel med luftstrider som känns Top Gun. Ja, verkligen. Orealistiskt men KUL. So sue me. 06/04 poängen var att varken missilen eller piloten beter sig realistiskt. 05/04 Arkadflygare är underbart OM dom är gjorda på "rätt" sätt. Dvs med lagom realism som gör att det känns som om det faktiskt kunde vara så här men ändå så pass enkelt att de flesta kan spela utan problem. Problemet är bara att de flesta arkadflygare bruka... 05/04 Tror nog inte att HAWX kommer marknadsföras som hardcore-simulator heller. Spelen du länkar till ser dock intressanta ut, om man gillar sådana spel. Visst tycker jag också om realistiska flygspel ibland. Men efter jobbet är det förbannat skönt att sjunk... 05/04 Det kan väl vem som helst som har någon gnutta av insikt i vilka krafter som påverkar ett flygplan i färden.. någon skrev tidigare arkadsmörja, kan inte annat en hålla med, vi får vänta på www.thunder-works.com senaste lir, verkar bli fett, samt www.fig... 05/04 Va nån speltidning förut som skrev att personen som kommer på namnen till Tom Clancy spelen måste fan ha en namn-generator. Det här bevisar ju bara den teorin. ^^ Annars ser spelet fett coolt ut. Har längtat efter en ny action-coop-flightsim.. 05/04 Jag skäms lite grann men detta såg asfett ut. O här har man suttit o spytt ut galla över UBISOFTs köp av Tom Clancy namnet. Ser fram emot det, gillade ACE COMBAT. Man får ta det med en nypa salt o ta det för va de e lixxom. Dom som inte håller med kan... 04/04 Allvarligt talat? H.A.W.X.? Trodde det var ett aprilskämt när jag läste om det i tisdags. Låter som en titel från tidigt 90-tal. 04/04 Det kan omöjligt vara en simulator om det släpps till konsol. 04/04 Kan faktiskt vara skönt med ett arkadspel någon gång, men inget slår nog äkta vara, har flugit flygplan sedan jag var 14 :D 04/04
Skicka en rättelse