#Ubisoft har under torsdagen lättet på locket och presenterat den senaste Tom Clancy-relaterade titeln: #Tom Clancy's H.A.W.X. Det visar sig att strider på marknivå är passé och nu är det luftstrider som gäller. Året är 2012 och världens länder har mer och mer blivit beroende av privata militärföretag som blir mer och mer aktiva i olika militära aktiviteter. Dock börjar tvivel uppstå om dessa företag inte börjar få allt för stor makt. Du spelar här en stridspilot för ett sådant företag och du tar dig an fiender runt hela jorden i något av de 50 plan som finns tillgängliga.

Vidare kommer spelet utrustas med en singelplayer-kampanj som även kan åtnjutas i co-op för fyra spelare och ett PVP-läge där upp till 16 spelare kan drabba samman för att bevisa vilka som är luftens hjältar. Dessa hjältar får erfarenhetspoäng och pengar som de kan använda till att låsa upp nya vapen.

Spelet, som gick under arbetsnamnet Tom Clancy's Air Combat, släpps till Xbox 360, Playstation 3 och pc och förväntas vara ute i handeln nu till hösten.

[v=1925]