Förra veckan utannonserade #Blizzard den nya Hearthstone-expansionen #Hearthstone: The Grand Tournament. Tillägget tar oss till Northrend och tiden strax efter att Lich King åkt på däng, då en turnering (ej att förväxla med Argent Tournament) äger rum.

132 nya kort ska det bli allt som allt i materialet som släpps i augusti. Blizzard avslöjar de nya korten löpande, och sajten pcgamesn har skapat en artikel där de samlar alla nyheter. Hoppa över dit för att spana in nymodigheterna, som just nu består av bland annat en Kraken-best, en pirat som flyger på en gigantisk papegoja, och en hel drös med paladin-liknande krigare.

Det här kommer bli bra! Kort som ensamma inte ser mycket ut för världen kommer antagligen kunna bli riktiga vinnare i rätt kombinationer med andra. Ser verkligen fram emot alla nya kombinationer att leka med :D 29/07 Lock and Load tillsammans med inspire-synergy kombinerat med Steamwheedle Sniper ger dock möjligheterna för Control hunter! Lita på mig, jag vet vad jag talar om, hunter är min huvudklass och jag är legend-spelare. ;) Självklart är inspire-mekaniken äve... 29/07 @Xepheros Bra poäng, absolut! Jag håller med till viss del, och hoppas verkligen att TGT för med sig förändringar mot ett långsammare klimat. Njuter själv av Tempo Mage just nu som tidigare nämnt! ;) Lock and Load är ett exempel på ett otroligt starkt... 28/07 Vi behöver inte starkare late-game kort för att metan ska bli långsammare, det räcker med att vi får starkare counters till aggro, fler kort som gör att en kan överleva till late-game mycket lättare. Sludge Belcher och Antique Healbot är två kort i rätt... 28/07 Håller med dig om det mesta här. Jag tror dock inte att metan kommer att bli långsammare, om vi inte får se ett par löjligt starka late-game kort. Problemet är att i stort sett alla decks i Hearthstone, ju längre in i spelets livslängd vi kommer, blir... 28/07 Du tror fel. Grejen med nya kort är att de kan se värre ut på papper än de är i praktiken. Eller rättare sagt, det händer oftare att ett kort anses vara dåligt på papper och sen är asgrymt i praktiken än tvärtom. Exempel på kort från naxx, gvg och brm... 28/07 Håller med! Jag har spelat Freeze Mage till legend och Tempo Mage till Rank 5-ich, och ett kort som Effigy har stooor potential om man använder det smart (om du t ex lyckas aktivera den från Piloted Shredder är det direkt perverst bra value). Jag är otr... 28/07 Tror många av de nya korten hänger på kort som inte utannonserats än, mage har fått bra kort dock, nya secreten kan bli riktigt fet och de ser hittills mest troliga ut när det kommer till ett inspire deck. 28/07 De flesta kort som de releasat verkar vara värdelösa :o 28/07 Wilfred Fizzlebang ser riktigt het ut 28/07
Skicka en rättelse