Blizzard verkar hoppa på "gör klassiker högupplöst"-tåget.

Inatt började ett rykte florera på internet gällande att #Blizzard snart skulle annonsera #Warcraft 4, detta efter att texten "I AM BACK" dök upp på ett officiellt konto på en kinesisk motsvarighet till Twitter. Detta dementerades senare men samtidigt verkar de ha bekräftat att det istället rörde sig om en nyversion av #Warcraft 3 för Battle.net.

Uppgifterna kommer ifrån Blizzards kinesiska samarbetspartner Netease och medan många nog skulle glädjas åt Warcraft 4 går en högupplöst inkarnation av Warcraft 3 inte heller av för hackor.

Tills Blizzard själva slår på stora orch-trumman är vi försiktigt hoppfulla.

Samma förmågot som enheterna de var speglade ifrån hade. Dvs. Uther och Turalyon hade Paladins förmågor. Khadgar hade Wizard. Teron Gorefiend och Gul'Dan hade Death Knight. Cho'Gall och Dentarg hade Ogre Mage. Så de var inte unika ur den aspekten. Varke... 25/09 Nu spelade jag inte 2an så mycket, men om dom hade det eller inte är irrelevant. Jag gillade inte 3an för hjältarnas styrka och betydelse, utan spelade hellre spel som RA, SC eller AoE/AoM och liknande som inte hade hjältar på samma sätt. 24/09 well dom hade förmågor i tvåan oavsett vad du säger, kanske dags för dig att spela om tvåan för att fräscha upp minnet? alla hade inte förmågor men 5 eller 6 stycken hade det 24/09 Hur fan kan man tro att det skulle vara WC4?? Dom sa ju till och med förra blizzcon att en remake är närmast för Warcraft serien... 24/09 Mmm, det känns lite B... som en återgång till 80-talets ensam är stark-anda... (Eller är det 90-talets). Tänkte på alla gamla actionrullar som ramlade in. 24/09 Ja det har du ju rätt i, mitt minne svek visst. Men hjältarna störde mig inte lika mycket i wc2 vad jag kommer ihåg. Men satan vilka minnen man fick av länken, man kunde ju köra på vatten med coola båtar ! 24/09 Jo, men det var ju inte som i 3an att det var specialenheter med egna skills och som dessutom kunde levela. Att dom bara har lite mer hälsa och gör mer skada är Ok, speciellt för storyn i SP. Men att möta en über-enhet i MP som kan radera en halv armé... 24/09 Fanns även hjältar (och villains) i första WarCraft; Anduin Lothar, Griselda, Medivh är de som dyker upp just nu i huvudet. 24/09 Zulj'in, Cho'Gall, Uther Lightbringer, fanns nog nån till. Ghul'dan kanske, eller om det var i expansionen... Där tillkom ju en hel drös hjältar. Edit: Anduin Lothar fick ju vara med på ett litet hörn i Human kampanjen också :Slut Edit. 24/09 Den bästa grafiken rent realistiskt sett hade ju ändå WarCraft 2, synd att de inte fortsatte i den stilen med WarCraft 3. Blev ju bara löjligt som det fortsatte i WarCraft 3. För och inte tala om WoW. Mer realistiska vapen och rustningar. Ja, jag vet... 24/09
Skicka en rättelse