Efter en skakig start har #Diablo III gått från klarhet till klart. Med den där hiskeliga auction house-fadäsen långt bort i backspegeln kan vi i fulla drag avnjuta de nya uppdateringar #Blizzard emellanåt lanserar till det mörka äventyret. Nu har den senaste patchen 2.4.0 hamnat på testservrarna, och äger du spelet har du tillgång och kan smygkika på materialet på en gång. I ett blogginlägg förklarar Blizzard hur du deltar.

På innehållsförteckningen hittar vi bland annat det nya området Greyhollow Island, expanderade områden The Eternal Woods och Royal Quarters, mer loot, samt förändringar för combat och säsonger. Läs allt om nyheterna i ett blogginlägg och patch notes.

Det tog ruskigt lång tid för Blizzard att fatta att man behövde mer stash tabs i Diablo 3. När jag lade D3 på hyllan så fick man leka tetris för att förvara allt som man ville behålla, det var inge kul och delvis en av anledningarna till varför jag slut... 13/11 Jag vill ha nytt expansion Blizzard! Ge oss någon ny suverän klass :-D 13/11 Nja va inte nödvändigtvis enformigt, mest det att jag fastnar mest för att köra 1gubbe per season. Hinner inte med så mycket mer på 3månader om man vill ha bra stats/gear. Köra varje klass och samla 4 olika set per klass känns inte som man har tid. Har... 12/11 Jag vet faktiskt inte anledningen. Säkert är det någon som tagit sig in på mitt konto av någon anledning. Vet inte vad man kan få ut av det längre då det väl inte finns något auktion house. Vet att det hände mig i början då jag loggade in en gång och... 12/11 Helt klart, i börjar droppar det bra grejer hela tiden för en ny gubbe men snabbt börjar man stöta på "diminishing returns" barriären där det tar längre och längre tid att få en uppgradering. Men man kan ändå ha kul och spela för att slå sina bästa resu... 12/11 Det går snabbt att få ihop ett vettigt set för kunna grinda/farma men det tar en halv evighet att få ihop ancient gear, +1000 paragon levels och påbörja progression i greater rifts såvida du inte har jävligt tur med drops och gamble. Min WW barb i seaso... 12/11 Samtidigt så är det ju roligt att man försöker lägga till saker att göra... men om det är för enformiga instanser så har du ju rätt. De måste hitta rätt balans bara. 12/11 Känns lite jobbigt med de där "set instancerna" som tvingar en att spela alla gubbars 4set för att få de där coola vingarna. Blir många timmar grinding. 12/11 Dags att installera och köra detta lir igen då då. Gav de ingen anledning? 12/11 Största problemet nu är att det går alldeles för fort att få ihop bra gear i spelet. Samnt att det finns inte mycket till variation då det alltid är ettspeciellt gear set som är överlägst bäst, såpas bra att vissa set bonusar mångdubblar din damage. De... 12/11
Skicka en rättelse