Rendezvouz LAN slår upp portarna när du har tröttnat på släkten.

Julen är snart här. Presenter, mat och intensivt umgänge med släkten väntar men kring annandag jul brukar man vara duktigt trött på sillsallad och allt vad det innebär. Vi tror att det var så folket bakom det klassiska lanet Rendezvouz resonerade när de bokade Skövdes konserthus Valhall mellan den 26:e och 28:e december.

Rendevouz annordnades för första gången år 2000 och efter några års paus är det nu tillbaka. Det finns 200 sittplatser och man kommer bland annat att annordna en CS-turnering med 10 000 kr i prispengar.

Låter toktrevligt! Hsha! 24/11 Jobba med att spela som dessa gubbar på FZ kan väl vara något 23/11 För mig är det tvärt om. Jag gjorde mycket mer produktiva saker när jag var 15-25, musik, programmering, bilder, etc. Numera när jag sakteliga närmar mig 40 är spela det enda jag gör med datorn på fritiden. 23/11 Snarare är det väl att andra saker prioriteras. En del har börjat känna att de kan göra något produktivt istället för att spela. Man blir väl äldre antar jag. Utom jag då #PeterPanSyndrom En del har ju fått kids också så klart, och kidsen är får små för... 23/11 Jag anordnar lan 26-27 e varje år sedan 4 år tillbaka. Vi brukar landa på runt 25 pers. 26e är det obligatorisk quaketurnering (team deathmatch ), vi balanserar lagen så alla kan vara med. För vissa är det i princip enda gamingen på ett år men att bli... 23/11 LAN var bäst på 90-talet. 23/11 Ok fotbollsförklaringen förstår jag men då är det sporten som ratas pga läktarkultur? Går det inte ens att se från soffan? Sen så förstår jag att det blir skifte i fokus på vad man har för sig så som familj och liknande men att ogilla spel när man tyckt... 23/11 Det är helt klart mognare idag än för tio år sedan, så det där är nog bara föråldrade fördomar. 23/11 Instämmer. är själv 30+ nu och även om Dataspel är något jag gör dagligen så blir det automatiskt mindre och mindre för att det "verkliga" livet tar över. Dock inga barn än, men jobb, skulder, sprit, hålla kärringen glad, behöva sova ut och annat ansvar... 23/11 Det stavas barn (och med det familjeliv som hör till). Detta otäcka otyg har satt käpparna i hjulet för många inbitna gamers. :) Känner många som råkat ut för det och dom flesta vill egentligen spela. Sedan finns det undantag som klarar att balansera... 23/11
Skicka en rättelse