Blev ombedd att prata gott om spelet men bryter istället sönder skivan och utbrister "it fucking sucks shit".

Benjamin Burley, frontman i rockbandet Breaking Benjamin, gillar att koppla av med lite gaming inför spelningar. Han är dessutom ett stort Star Wars-fan så EA, eller en marknadsföringsbyrå anlitad av EA, kontaktade honom i syfte att få honom att prata väl om #Star Wars: Battlefront på sociala medier. Effekten blev den rakt motsatta då han direkt ogillade det och publicerade den sönderbrutna spelskivan på Facebook.

När han senar blev intervjuad av en radiokanal om händelsen förklarar han närmare varför han, som ändå har skor med Star Wars-tryck på sig, inte gillade Battlefront. Han kritiserar bland annat att fiender kan spawna bakom dig, hjältarnas förmåga att döda dig på fläcken och ett enligt honom horibelt träffsystem.

ingen har sagt den där stalker är vettig av sig, han brukar oftast komma med en drös med skitsnack som inte hänger ihop på något vis. 28/11 Nu var det väl inte Dice som gjorde Hardline iofs. Men Battlefront känns lite som Hardline, inget riktigt innehåll. 28/11 Tänkte exakt samma sak 28/11 Det är väl inget fel med konstruktiv kritik, men ibland bara gnälls det för gnällandets skull, precis som jag sa så finns det saker som är negativa med spelet, absolut, men låt det då höras på ett vettigt och vuxet sätt. Jag kritiserar mycket själv, frä... 28/11 jag undrar mer vad som har hänt om man inte ens får kritisera ett spel utan att folk som er ska börja tjuta för att erat favorit spel får negativa kommentarer om sig, spelet ser skit bra ut ja och ljudet är riktigt bra med. Men som en tidigare sa så des... 27/11 Åh, vilken cool kille! Rebell! 27/11 Sscchhh, stör inte PS4 fanbois. De kanske förstår felet i sin logik och imploderar. 27/11 Har inte sett något Star Trek film så kan ej uttala mig om detta. Men det andra håller jag med om. Pöbeln har blivit mindre krävande ;-) 27/11 Absolut. Men det var andra tider back then. Om den första Bond-filmen kom ut idag hade det för fan varit ramaskri på alla skribenter på varje tidning i Sverige. Jag är jävligt skeptisk till all humor som man måste trycka in i filmer nu för tiden. 27/11 Tycker det är lite ironiskt att battlefront "exe'n" har samma ikon som bf4, visar lite på angagemanget om man inte ens pallar byta. Gameplay i sig är bara en skitstorm av turrets, camp, granater och random spawn, kombinerat med "heroes" som slaktar allt... 27/11
Skicka en rättelse