Det går bra nu, tycker #Ubisoft efter att i tisdags ha släppt #The Division. Så bra att man knåpat ihop en pressrelease som berättar hur bra det går.

Där berättar man att #Massives berättelse om ett New York som hänger på repen efter en smittkoppsepidemi slagit internt säljrekord: det såldes fler The Division-kopior de första 24 timmarna än något annat spel i företagets historia. Det slog också internrekord för försäljning av fullstora spel digitalt det första dygnet.

Internrekord i all ära: det intressanta är hur spelet står sig mot konkurrenterna. Och det verkar gå bra där också: The Division ska vara ett av de fyra mest framgångsrika lanseringarna av ett nytt varumärke i branschens historia, enligt Ubisoft. De andra är #Destiny, #Watch Dogs och #Assassin's Creed, och uppmärksamma noterar att de två sista också kommer från Ubisoft. Fjäder i hatten för fransoserna, i en bransch som präglas av varumärkesidisslande.

Hur många ex av The Division som faktiskt sålts lär vi få reda på i samma stund som någon form av rekord slås. Gör spelet inte det kan du räkna med att det inte blir några siffror heller.

Fast FZ kommer ge dig en The Divison-siffra inom kort, närmare bestämt ett betyg. Vi recensionsspelar i detta nu, och gissningsvis får du första intrycken i morgon, fredag, och en recension med betyg tidigt nästa vecka.

Precis. Det är samma "missuppfattning" som många fortfarande har om DICE, de heter EA DICE och är bara en lokalavdelning till EA. 11/03 Även om jag håller med om att dom gjort ett bra jobb i Malmö måste jag rätta dig - "Ubisoft Massive (also known as Massive Entertainment) is a Swedish video game studio based in Malmö, Sweden. The company is fully owned by Ubisoft since 2008." (https://... 11/03 Dom flesta spelen som har varit katastrofalt buggiga är oftast från ubisofts egna studios. I det här fallet är dom bara utgivare av spelet och har inte pruducerat det. Och jag tycker Massives har gjort ett riktigt bra jobb. Tycker att spelet är grymt... 11/03 Själva spelet, om man bortser från den PvP i Dead Zone som brukar visas upp, sker i en privat instans där du har hela staden för dig själv och din grupp. Den är fullsmockad med olika typer av innehåll. Dels ska man ta reda på vad som ledde till katastro... 11/03 Dessvärre är det så det fungerar i mmo världen. Tror inte jag varit med om ett enda mmo som har fungerat felfritt den första dagen/dagarna. När Draenor släpptes var det inte helt spelbart på 3-4 dagar. Och då är det Blizzard vi talar om, som släppt wow... 10/03 Jag har skit kul. Spelar med sambon och äldsta pojken. Vi bara längtar tills middag e klar och resten av ungarna är sysselsatta så vi kan lira. Knappt spelat solo, lite i betan och det va väl oxå skoj men gillar teamplay med familjen :) 10/03 Hur väl fungerar det att spela solo? Är det värt det då? 10/03 De är även de spelen som utöver problem varit mest trasiga, sämst support och dålig kommunikation mot spelarna. Men... The Division känns inte alls som ett Ubi-spel ur den synpunkten. Ett tips är att kolla hur många Ubi-points du har på ditt konto. För... 10/03 Alright, antar väl att jag haft tur än så länge då. Men jobbar fram tills 21 om dagarna så går inte på förrän efter 22 vilket jag antar kan underlätta en del för serverrelaterade buggar så som dc i dz. 10/03 Ännu en ubisoft bojkottare, angenämt! De spelen som haft störst problem vid släpp för mig har varit Ubisofts spel. Därav mitt agg, däremot så blir man lite sugen på division. 10/03
Skicka en rättelse