#Bethesda och #Id Software har låtit vissa spelare testa nya #Doom i stängda alpha- och beta-perioder. Har du än inte kunnat fingra på återkomsten för den klassiska spelserien ska du inte deppa ihop. Istället ska du ringa in 15-17 april i kalendern.

Mellan dessa datum är det nämligen dags för en öppen beta som alla kan ansluta till. Materialet i testperioden är spellägena Team Deathmatch och Warpath, på kartorna Heatwave och Infernal. Innan du själv kan kasta dig in i hetluften kan du se två timmar gameplay från när FZ testade den stängda betan.

I samma pressutskick som den öppna betan utannonseras berättar Bethesda mer om framtidsplanerna för spelet, och då närmare bestämt det framtida nedladdningsbara materialet. Vi ska få båda gratis uppdateringar och tre stycken paket med betalmaterial. På gratisfronten hittar vi nya funktioner i Snapmap-verktyget, samt fler spellägen i multiplayer.

När det gäller innehåll som kostar pengar släpps det första materialet i sommar. Det kostar 15 euro och tillhandahåller tre kartor, ett nytt vapen, en spelbar demon, ny armor, nya hackmoduler, färger och taunts. 15 euro är prislappen på varje dlc-paket (eller 40 euro för alla tre via season pass).

Call of Doom.. nej tack. 08/04 Det får allt vara rejält bra dlcs i season passet som är för singleplayer om jag ens ska fundera på att köpa. MP dlcs bryr jag mig inte om ett dugg. Doom köper jag för singleplayer. 07/04 Inte imponerad, första DLC:n känns väldigt tunn för €15. Sen är det oroväckande att dom nämner väldigt lite, eller inget alls, om single player. 07/04 The old blood var en egentligen ett eget spel och ingen dlc, du behövde inte the new order för att kunna spela old blood. 07/04 Kunde inte sagt det bättre själv. RoE tex var ju rätt trevligt (och väldigt läskigt). Även expansionerna till Doom 2 samt Quake 2 var roliga SP tillägg. 07/04 Jahapp. Så man har cirka 2 månader innan player base blir uppdelad i flera mindre läger? Ruttet.. Tänkte faktiskt köpa det här, men vettefan nu. 07/04 DLC är väl OK så länge det faktiskt motiverar priset och så länge originalspelet som man köper inte är nerbantat just för att sälja DLC i efterhand. Tycker att 150 spänn för 3 banor och lite extra innehåll är för dyrt. 07/04 Man börjar bli lite väl trött på det här. Var så skönt med gamla spel du köpte skiten o ALLT ingick. Nu ska man behöva köpa ett DLC för nästan lika mycket pengar som det färdiga ehmmmm(ofärdiga) spelet och för det så får dom det att låta som att man får... 07/04 Till nya Wolfenstein utvecklades dlc på helt rätt sätt i alla fall med the old blood. Lagom många banor och tog mig ca 8 timmar att klara ut. Då plockade jag upp varje secret, easter egg osv. Gav enbart 85kr för spelet. Så, mycket valuta för pengarna... 07/04 Bethesda? DLC's? Jag är chockad. Även detta gäller multiplayer. Börjar se ett tydligt mönster här och jag är inte imponerad än så länge. 07/04
Skicka en rättelse