UPPDATERING! Inlägget från Neogaf som vi hänvisar till publicerades redan i mars. Tag alltså detta med en stor nypa salt.

Några dagar innan E3-mässan i mitten av juni kör #EA det separata evenemanget EA Play, där man avtäcker framtidens titlar. Enligt ett inlägg hos Neogaf har innehållet nu läckt ut, och om uppgifterna stämmer har vi fått reda på namnet på #Battlefield 5, och besked att ett nytt #Command & Conquer är på gång.

Battlefield 5 har undertiteln #Eastern Front, vilket antyder att det är ett andra världskrigsspel. Åter till WW2, alltså, eller möjligen WW1 som det tidigare ryktats om.

De här sex spelen står på listan, som alltså inte är officiellt bekräftad. Det kan handla om rykten – men det kan också handla om att Battlefield återvänder till WW2...

FZ spekulerade redan i december om Battlefield 5 (se videon nedan, 14:25 in) och en eventuell återgång till de gamla världskrigen. Får vi rätt i våra förutsägelser?

Tack till Mastermind530974 för detta #nyhetstips!
WW2 på Östra fronten, Kan inte bli mer perfekt! <3 20/04 Helt rätt, är absurt vilket fokus amerikanerna fått för sitt deltagande. Inte att förgäta att Sovjet tillsammans med Nazityskland startade skiten heller dock. 19/04 Minns även alla dessa "wing-walking" stunts man gjorde. Även om planet hade plats för 4-5 spelare (i sitt-platserna), så ville gärna så många som möjligt hoppa upp på planets vingar och lägga sig ner. Och visst, oftast blev man dödad pga "clipping" när... 19/04 Tänker tillbaka till de goda tiderna då man spelade Bf 1942 på el alamein då alla bara SKULLE ha stora bombaren 19/04 Absolut! Sovjet hade inte klarat det själva heller. Det jag tycker är tråkigt är att många tror att USA själva vann kriget. De var en stor bidragande faktor men inte en ensam spelare. 19/04 Personligen så är jag mer en Sci-Fi kille, så hade gärna sett ett till Science-Fiction Battlefield. Det sagt så har jag goda minnen från mina gamla goda Battlefield 1942 dagar, så vad än DICE slänger ihop kommer jag säkert spela det (såvida det inte är... 17/04 Som sagt, bara för att någon annan har stulit material från ett företag, så ska det då vara ok för en tidning att publicera det? Det är inte FZs dokument, det är företagets. 17/04 Du förutsätter att denna information har stulits från EA. "Läcka" kan (och oftast är), utförda av folk som faktiskt jobbar på företaget. Det är snarare hen som får ta smällen om det nu eventuellt är stöld. Vilket det inte nödvändigtvis måste vara. 17/04 Så länge du inte själv har stulit något så är det okej att ta det som är stulet? Makes no sense. Det är ju inte direkt Panama-dokument vi pratar om här som har ett allmänintresse. Tycker fortfarande att det är konstigt att det här är ok. Skulle vara kul... 17/04 "Star Wars: Imperial Commando" Yessssssssss... Äntligen. Republic Commando var det spelet som sålde mig på FPS. Inte så jättetaggad för WW2 dock. Känns mer som det skulle passa i ett DLC som BC2: Vietnam. 17/04
Skicka en rättelse