Förra veckan kom så äntligen den första trailern till filmatiseringen av Assassin's Creed och vi fick se Michael Fassbender som lönnmördare. Det var en actionfylld trailer gjord enligt konsten alla regler, men förvänta dig inte allt för mycket lönnmördarröj i den färdiga filmen.

Producenten för filmen, Pat Crowley, har i en intervju med IGN avslöjat att filmen till störst del utspelar sig i nutid. Om vi ska prata i procent, handlar det om 65 i nutid och 35 i Animus. Nu betyder inte det här att filmen kommer vara ett långsamt drama, men frågan är vad publiken vill se mest av.

this isn’t a video game that we’re making. We’re trying to make a cinematic experience, so there are new things that we have to introduce.

Om Assassin's Creed-filmen når upp till fansens förväntningar vet vi först den 21 december. Michael Fassbender brukar dock inte göra någon besviken och det kan knappast bli värre än när Super Mario Bros blev film.

Själv skulle jag nog säga att det kan vara lovande TROTS Michael Fassbender. I övrigt har jag saknat "Highlander"-stilen länge. AC-serien är ju som gjord för att ta över den manteln. Tycker storyn höll för ett par titlar, sedan blev det tjatigt, men AC4... 16/05 Det lutar åt en uppföljare känns det som. Dom bygger upp världen nu (för dom oinvigda) och kanske skapar nått köttigare senare. Jag är med tåget där det handlar om mycket nutid. Det va där storyn gick framåt för mig tills dom dödade desmond. jag gillade... 16/05 Så med andra ord så tar dom bara namnet och gör nånting annat av det. Kommer nog floppa ganska så rejält. 16/05 Den här nyheten dödade mitt intresse för filmen. Nutidsbitarna är ju det sämsta med AC. 16/05 Det var ju det utanför animusen som gjorde det som hände när man var i den mkt mer intressant. När dom dödade desmond, döda dom även mitt intresse för serien. Låter rätt logiskt att dom valt att göra filmen mest om personen det handlar om. och inte om... 16/05 Hej namne, låt oss ta över världen ... 16/05 "Michael Fassbender brukar dock inte göra någon besviken" Han är en bra skådespelare, helt klart. Men jag vart lite tveksam när jag såg att han själv har hjälpt till att producera den här filmen. Hans tidigare projekt som producent har inte varit så lyc... 16/05 Helt ärligt låter detta lovande. Om man vill se assassins creed på film som spelet är så är tex denna perfekt: https://www.youtube.com/watch?v=YuV75Sxd6-w Jag ser dock fram emot en mer karaktärs- och storydriven film. Ja, en drama hade inte varit fel.... 16/05 Förväntningarna är inte direkt skyhöga. (Snyggt användarnamn.) 16/05 Men............ det luktar extrem flopp.................................... 16/05
Skicka en rättelse