Idag får vi äntligen visa upp Battlefield 1:s kanske snyggaste bana, den täta skogskartan Argonne som för tankarna till både #Battlefield: Vietnam (som de för övrigt måste göra om i Frostbite!) och förra årets #Battlefront-krigande på Endor. Den är stundtals riktigt läcker och blandar klaustrofobiska stigar med sönderbrända gläntor. De gånger dimman försämrade sikten ytterligare var det bara att ladda hagelbrakaren och hoppas på det bästa.

Vi får också visa upp gameplay från War Pigeons, de nya spelläget i Battlefield 1 där lagen kämpar om att kontrollera brevduvor som spawnar en i taget, på slumpade platser på kartan. Personen som håller i duvan måste skyddas av lagkamraterna så att denne hinner skriva ett meddelande, och sedan släppa iväg duvan och hoppas på att fienderna inte skjuter ner den.

Men, det finns mer! Vi kan också bjuda på min personliga favorit Rush (som kan komma att ersättas av Operations) spelat på bergssluttningarna i Monte Crappa. Anfallarna måste hela tiden arbeta sig uppåt berget och till slut anfalla ett gammalt fort. Turligt nog befinner sig en av punkterna i källarplanet som går att komma åt via en gång i sluttningen. Det blev dock problem när fienderna barrikaderade sig på borggården, det tog en stund att inse hur vi behövde spränga upp dörrarna som låsts från insidan.