Men kommer de att stanna i galaxen?

Som en blixt från klar himmel fick #No Man's Sky en stor uppdatering i veckan och den innehöll inte bara buggfixar. Hello Games introducerade också möjligheten att bygga en egen bas, plantera växter och rekrytera utomjordingar. Du kan dessutom välja att spela i ett helt kreativt läge eller ett mer hårdkokt läge som skruvar upp alla ogästvänliga parametrar.

Dessa hyfsat stora nyheter har fått många spelare att återvända till den algoritmbaserade galaxen. De senaste dagarna har drygt 8000 tusen personer varit inloggade på Steam samditigt, vilket nästan är i nivå med septembers toppar. I jämförelse med augustis rekordnotering på strax över över 212 300 spelare blir det uppenbart vilket fall spelet har gjort. Det ska också bli intressant om de som återvänt tack vare patchen faktiskt stannar kvar.

Skicka en rättelse
Fast Åtta tusen är ganska fy skam, vilket det handlade om i detta fallet. Och om nyheten inte är värd tre inlägg, varför är din kommentar värd tre poster? 30/11 Spelare som återvänder till ett singelplayerspel? Stort. Påverkan för många är eno.. ingen alls. 30/11 För att många spelare inte klarar av sandbox utan kräver en röd tråd. Det är samma sak som att det finns en 'main quest' i open world RPG's som man helst inte ska fokusera på om man vill få ut så mycket som möjligt ur spelet. 30/11 ... fast målet är att ta sig till mitten. ;) Jag lovar att köpa spelet den dagen när jag förstår varför. 30/11 Spelets stjärnkarta guidar dig men även om målet är galaxens mitt så är det bara ett svepskäl för att utforska galaxens planeter, utforskandet är hela poängen med spelet. 29/11 Bra fråga. Vet inte, men det kanske någon som spelat spelet svara på :) 29/11 Och hur vet man var mitten är? 29/11 Fan, åtta miljoner spelare är verkligen inte fy skam. :-) Men precis som tidigare - vet inte om nyheten förtjänar tre noteringar på FZ på tre dagar - så bryr jag mig inte så mycket: Jag gillar spelet. Kul om andra gör det också för då fortsätter de jobb... 29/11 Fan, åtta miljoner spelare är verkligen inte fy skam. :-) Men precis som tidigare - vet inte om nyheten förtjänar tre noteringar på FZ på tre dagar - så bryr jag mig inte så mycket: Jag gillar spelet. Kul om andra gör det också för då fortsätter de jobb... 29/11 Fan, åtta miljoner spelare är verkligen inte fy skam. :-) Men precis som tidigare - vet inte om nyheten förtjänar tre noteringar på FZ på tre dagar - så bryr jag mig inte så mycket: Jag gillar spelet. Kul om andra gör det också för då fortsätter de jobb... 29/11