Minns ni mmo-spelet #Tera? Spelet släpptes 2012 som ett fullprisspel, för att året efter övergå till den i genren så vanliga free-to-play-modellen. Det koreanska äventyret blev kanske mest känt för sin läckra grafik och sina snabba, actionbetonade strider.

Låter det lockande kan du spana in liret på officiella sajten. Föredrar du konsolspel kan du se fram emot att Tera även dyker upp till Xbox One och Playstation 4. Något som säkert fungerar bra med spelets gameplay. Går allt enligt planerna släpps de versionerna någon gång i år.

Asså, det hade flera bra idéer och var väldigt snyggt när det kom ut. Sen har det en hel del dåliga sidor också men eftersom det är gratis skadar det inte att du testar :) 12/03 Detta spel var ju väldigt bra när det kom och troligtvis det bäst fungerande någonsin vid release. Men det är totalt dödat av gameforge för flera år sedan. Förstår inte varför man slösar tid på detta? BDO hade varit en enormt mycket bättre satsning och... 11/03 Tera har/hade stor potential... men sen kom Gameforge... 11/03 Finns en uppsjö spel som kräver PSN+, som inte borde behöva Sonys tjänster. Ta vartenda Dark Souls-spel, Rocket League...ja, i princip allt med nätverksstöd förutom kanske "free to play", för det var ju det enda du nämnde. :) 11/03 11/03 Bara on spelet nyttjar sonys tjänster. Warframe, ESO, Smite, War Thunder, World of Tanks, DC Universe är typiska spel som inte kräver ps+ 11/03 Här skulle man kunna fråga om det hade varit bättre med halvnakna småpojkar istället. Men det tänker inte jag göra. OT: känns som att Ubisoft lägger pengar på fel ställe som vanligt. 11/03 Alltid varit sugen på att prova det här. Men är det något att ha? 11/03 Samma spel, så ja...det vill man väl tycka, däremot lär man väl dras med att betala den där värdelösa online-funktionen som envisas med att krävas på konsol. Undrar när Valve ska börja införa det på alla onlinebaserade spel på Steam? Samma sak, samma... 11/03 Urk, dessa asiatiska mmos, med skita stora svärd och halvnakna småflickor. Får eksem. Nej tack. 10/03
Skicka en rättelse