Taktiskt gratiskrigande under fyradagarshelg.

I helgen väntar en ny gratishelg på Steam för militärshootern Squad. Med planerad start ungefär klockan 19 svensk tid i morgon torsdag pågår gratishelgen ända fram till 19-tiden på måndag kväll.

Spelet byggs av folk bakom den populära Battlefield 2-modden Project Reality, och således handlar det om lagbaserat taktiskt krigande där ordet "samarbete" ingår i systemkraven.

Spela banan Al Basrah gratis i helgen.

Squad säljs till halva priset på Steam under gratishelgen, vilket torde bli för knappa 19 euro, eller sisådär en tvåhundring.

Tack till Jinxswe för detta #nyhetstips!
Man får inte glömma att PR hade mycket gratis då BF var färdigutvecklat och det var en mod. Squad har de byggt från scratch med allt vad det innebär! :) De släpper uppdateringar hyffsat tätt, men de stora uppdateringarna (fordon, logistik m,m) tar lite... 06/04 Spelade PR sedan det släpptes till BF2. Slutade spela runt 2014. Squad var imponerande roligt den förra gratis helgen, men det fattas mycket. Tycker det är lite tråkigt att utvecklingen går så sakta framåt. BF2:PR blev väldigt komplett till slut, när... 05/04 Hej! Vi heter OMBD och är en av Sveriges största helsvenska klaner i Squad-communityn. Under gratishelgen så kommer vi att vara extra aktiva för att träffa så många svenskar som möjligt. Ni kommer att hitta oss lite varstans på olika servrar, och i synn... 05/04 Squad och Insurgency är långt ifrån samma typ av spel. Utöver det tycker jag Insurgency är ett fantastiskt bra retail-spel också, inklusive det nya Day of Infamy. Gamla modden har inte mycket att komma med jämfört med retail tycker jag, så mycket mer... 05/04 Insurgency är en otroligt simpel shooter i jämförelse. I Squad är enorm fokus på teamwork, på både gott och ont. Man måste i princip spela med folk man känner eller hitta en likasinnad squad in-game för att få ut något av spelet. Det är inte ett spel... 05/04 Kan varmt rekommendera Squad! Är ju gratis i helgen så det finns ingen anledning att inte prova. 05/04 HELT annat gameplay i Squad jämfört med Insurgency 05/04 Även om båda handlar om realism så tycker jag spelen är helt olika hur dom spelas. Plus är gratis ju. Bara att testa ^^ 05/04 Jag är skeptisk eftersom Insurgency retail blev så skit. 05/04 Rekommenderas! 05/04
Skicka en rättelse