När kommer buggfixen?

Att lasta ett snabbt fordon fullt med sprängmedel och köra in i en stridsvagn är ett klassiskt kreativt vapen i Battlefield-sammanhang. Möjligheten ströps i Battlefield 1; det var inte längre möjligt att lassa fordonet fullt med explosiva vapen och ge tank-förarna en obehaglig överraskning. Men nu har påhittigt folk hittat en lucka, och livet som stridsvagnsresenär har plötsligt blivit lika utsatt som i BF3 och BF4.

Genom att placera sprängmedlet på förstörbara objekt (trälådor, tunnor) och sedan köra in i dem kan man få dem att fastna på fordonet. Sen är det bara att hitta en intet ont anande stridsvagn och köra in i den i full fart. Och just det, hoppa gärna av bågen innan smällen.

I väntan på en patch från Dice visar Youtube hur det ser ut.

Provade det där i dag, var jobbigt att hålla på med. Folk ska komma och jäklas när man riggar upp, svårt att hitta nya förstörbara grejer i rätt höjd när man avverkat flera dylika i misslyckade försök. Sen svårt att hitta nån tank innan man blir ihjälsk... 22/04 inte mer än rätt, man kunde ju köra den tekniken lr dylik i verkligheten, så varför inte i spelet. borde inte fixas 20/04 @phi: Det däremot har du rätt i! Vissa har bara "talang" i en tank/flygplan. Men så fort dom hamnar utanför fordonet så är dom försvarslösa xD Älskar att ge allt för att sänka ner någon tank/flygspelare som har typ 25-0. Dom blir sjukt frustrerade då... 20/04 @rewoX: Vad jag menar är givetsvis att alla kan spawna i tanken och kan då reparera inifrån. Inte att du som assault kan hoppa in i en tom tank och reparera inifrån. Spelade senast nu i helgen. Jag är väl antagligen bäst i världen på att köra tank då... 20/04 Med tanke på hur slagfälten ser ut i BF1 hade lite Star Wars-tema knappast gjort till eller från för "realismen" i det spelet. 20/04 Tycker själv att det är väldigt lätt att slå ut en tank även i BF1 speciellt light tank. Tanksen var bara OP i betan när ingen visste hur man skulle slå ut dem. 20/04 Spelmagi och balans känns lite synonymt i det här fallet. Jag tror många skulle känna mindre spelmagi om stridsvagnarna var OP. Nu säger jag inte att stridsvagnarna ska vara gjorda i papper för att få det balanserat utan många gånger kan det var lagspel... 20/04 Låter som motståndarlaget är väldigt överkört redan innan stridsvagnen kommer in. Jag har då sällan sett stridsvagnar överleva på det sätt du säger. Du valde att utelämna att när du sitter i stridsvagnen och reparerar, så räcker det någon nyser i strids... 20/04 Spelmagi, uppenbarligen. På samma sätt som plan aldrig får slit på ammunition, eller något annat fordon för den delen. Vad är din poäng? Att stridsvagnar ska vara gjorda av papper, för att någon kan återuppliva någon annan med en kanyl? 20/04 Realism-argumentet faller samman när en ensam spelare kan köra, skjuta och reparera tanken själv. Eller när majoriteten av slagfälten består av helautomatiska vapen. Eller när döda spelare återupplivas och springer omkring som yra höns hela matchen. Kor... 20/04
Skicka en rättelse