Piska upp dig efter fredagen – här är allt vi vet om Darksiders 3.

Avslöjandet av Darksiders 3 kom för många som en förvåning då vissa antog serien död och begraven efter att THQ fick bita i gräset. Men likt döden verkar Darksiders helt enkelt strunta att deras spelstudio gick i konkurs och återuppstod med hjälp av THQ Nordic och Gunfire Games. Tredje gången gillt, som visa äldre män brukar säga.

Det här är vad vi i nuläget vet om spelet:

  • Du kommer spela som protagonisten Fury vars uppdrag är att återställa balansen mellan det onda och goda, fördelaktigt med en elakartad piska.

  • Världen du ska rädda beskrivs som ”open-ended” och ”free-form”, vilket jag antar är en kombination mellan en öppen och stängd värld där du kan klättra en massa.

  • I spelet kommer du möta de sju dödliga synderna och deras underhuggare. Så förvänta dig en hel radda bossfighter i klassisk Darksider-stil.

  • Spelet kommer ut någon gång nästa år (2018).

Ovanför kan du få ta del av sköna tolv minuter gameplay. Och visst är artstylen lika vacker som alltid.

Nä, det är inte riktigt samma sak. Skillnaden är att högklackat inte ö.h.t har med sammanhanget att göra, medan ett svärd (om än inte ett realistiskt sådant) har det. Plus att det som Ender påpekar även är den där kopplingen att kvinnor minsann gärna... 11/05 Ok marcus, jag håller med dig om att kreatörerna naturligtvis måste få ha sin fulla frihet i sitt skapande. Att saker och ting är orealistiska i sig är så klart ingenting jag motsätter mig i spel, det skulle ju ultimat döda fantasi helt och hållet. Däre... 11/05 Men det är ju precis samma sak. Som du säger är det inte logiskt att en tjej skulle skutta runt i högklackat precis som det inte finns någon som klättrar eller skuttar runt i full stridsrustning som är många gånger större, tyngre och klumpigare än den... 11/05 @meganollan: Visst, det kanske är ointressant för dig (m. fl.), men nu råkar jag vara den person jag är och då får man väl ha en åsikt i ett mer eller mindre öppet forum på internet? Klart spelutvecklarna får göra som de vill – säger inte att det ska... 11/05 @star-affinity: Är väl ganska ointresserat vad du tycker. Nu är det han som har varit med och designat och han tycker det är najs med högklackat på tjejer. Personligen tycker jag att spelutvecklare och designers måste få göra det dom vill. Vad är allter... 11/05 @meganollan: Så för honom är ”girls” synonymt med ”high heels”? Ser själv inte den kopplingen. Jag gillar också tjejer, men det utan att blanda in högklackade skor. Sen är jag rätt säker på att ingen tjej skulle vilja ha på sig högklackat i de fysiskt... 11/05 Jag skulle bara vilja lägga in kommentaren från Nier: Automatas Yoko Taro angående varför 2B har klackar "I just really like girls". Ibland behöver det faktiskt inte vara svårare än så. 10/05 @marcus8958: Tycker ändå det blir en skev jämförelse. Handlar inte om vad som är realistiskt – hon kanske har magiska klackskor som passar bättre för sammanhanget än ett par platta skor, vad vet jag? Men det är just det att högklackat i alla sammanhang... 09/05 Precis som War som har en rustning många gånger tyngre än medeltidens riddare och ett 2,5 meter långt svärd i stål som borde väga i runda svängar 1,1 ton. Hur fan kan han hoppa runt och klättra på väggar när medeltidens riddare inte ens kunde komma upp... 09/05 Jag tycker det är viktigt att utvecklarna får använda sin kreativitet och välja själv vilken design dom har på spelet. Jag tycker allt utvecklarna gjort med spelet är passande och ifråga sätter inte deras kreativitet. Men när någon ifrågasätter utveckla... 09/05
Skicka en rättelse