"Det är Battlefront 2:s år" säger Amy Hennig.

Många hade hoppats på att EA skulle visa upp någon av de andra Star Wars-spelen som utvecklas hos bland annat Visceral Games men det stod snart klart att Battlefront 2 fick all scentid på presskonferensen. Senare på kvällen bekräftade också Amy Hennig, creative director på Visceral, att "detta är Battlefront 2:s år" vilket stack hål på drömmarna att de skulle visa något på Sonys eller Microsofts möten.

Med tanke på att Battlefront 2 kommer att erbjuda en solokampanj kan man förstå att de inte vill konkurrera med sig själva. Vi vet dock att en del press fått se ett tidigt uppdrag från detta bakom stängda dörrar så det är inte omöjligt att vi får se något från Iden Versios kamp mot rebellerna ikväll eller imorgon.

Jag hoppas att vi får reda på mer saker snart, det finns mycket mystik i dessa EA+Disney+StarWarsSpel-planer. Vad är det för spel utvecklingsstudiorna håller på att skapa? 12/06 Tycker om det, 2018 2019 kan komma att bli gigantiska år. :D 11/06 Så om det är SW:BF2's år, varför visade de då det där mobilspelet med SW Tema, känner inte en kotte som bryr sig om det spelet? :P Off topic: EA ligger sist på min topplistan redan på start. Var extremt lamt, A Way Out var deras ända räddning. SW:BF2... 11/06 Öhh, med den logiken kommer vi aldrig få se något från Amy Hennigs SW-spel. Nästa år lär väl vara Battlefront 3:s år, o s v. Tur att vi fick se Josef Fares nya iaf, i övrigt lämnade EA noll intryck på mig förutom de av mer "cringe:iga" varianter. 11/06 Visst, det är inte så sannolikt. Men med tanke på att Anthem ser ut att ligga åtminstone 2 år framåt i tiden kan det finnas utrymme, speciellt för något de kan ha jobbat med under väldigt lång tid redan. Nu vet jag inte villkoren för deras Star Wars lic... 11/06 @veckans: Har svårt att se man skulle presentera två nya Bioware-spel. 11/06 Det tackar vi gudarna för. 11/06 Men på vilket sätt betyder det att "det blir inga fler Star Wars-spel på E3"? Visceral Games är inte de enda som jobbar på ett Star Wars spel. Det kan väl dock vara så att det sparas till nästa år/film. Personligen så ser jag absolut mest fram emot Biow... 11/06 Viscerals spel kommer väl nästa år så inte direkt bråttom och visa upp även fast det hade varit kul. Battlefront 2 blir nog fantastiskt! 11/06
Skicka en rättelse