Undergången är nära.

Häromdagen lovade EA och Dice matig info om Battlefield 1-expansionen Apocalypse inom kort. Och nu är löftet infriat: man presenterar innehållet i detta fjärde stora BF1-tillägg och berättar samtidigt att det blir tillgängligt för Premium Pass-köpare redan den 1 februari.

Apocalypse innehåller en mängd nyheter, däribland fem nya kartor. Tre av dessa (Passchendaele, Caporetto, River Somme) är gamla hederliga multiplayerbanor, och två (Razor's Edge, London Calling) hör till den nya flygplansbaserade, dogfight-täta spelformen Air Assault.

Därutöver ingår nya fordon, flygplan, skjut- och melee-vapen, med mera. Vapnen:

 • AA Rocket Gun

 • Camera Pigeon

 • Chauchat-Ribeyrolles SMG

 • Howell Rifle

 • LMG 08/18

 • Livens Projector – stationary weapon

 • M1917 Enfield Rifle

 • Meat Cleaver

 • Mk6 Revolver

 • Prybar

 • Ross Rifle

Premium-prenumeranter kan alltså börja spela Battlefield 1: Apocalypse den 1 februari. Vanliga dödliga får vänta två veckor till, så rimligen lanseras paketet den 15 februari.

Det finns redan ett gäng filmer från de nya kartorna, ta en titt nedan.

Jävlar vad barnsligt dom har gjort BF 22/01 Men herregud, dom är ju inte färdiga, finns inga texturer på dom. 20/01 Föredrar Sabatons The Price of a Mile https://www.youtube.com/watch?v=l2hpVBH8JOM 20/01 Det är väl en ganska lätt ursäkt att skylla allt på EA när man inte tycker om det, lite som att konspiratörer och paranoida vill skylla allt på "the government", störtlöjligt. Visst har EA spelat en stor roll i att DICE spel mainstreamats osv, men att... 19/01 Dice blev uppköpta, alla aktier såldes till EA för en premie. Alla aktieägare blev därav tvungna att sälja sitt innehav till EA oavsett om de ville eller inte. Enda vägen till att ha innehav i Dice är genom EA. 19/01 Var fick du tag på aktierna? Jag är bara nyfiken för Dice verkar inte ha varit börsnoterat sedan 2006, efter uppköpet av EA (källa (https://www.aktiespararna.se/artiklar/Marknadsanalyser/Det-svenska-spelundret)). Och uppköpet var tydligen 100% dvs EA... 19/01 Konstigt då de avnoterades i 2006. Digital Illusions CE AB existerar inte längre och dess aktier avnoterades 29:e september 2006. Så jag förstår mycket väl att man inte kan äga aktier hos ett företag som inte existerar längre (i.e Digital Illusions CE... 19/01 @mrpijey: dom äger inte 100% av Dice, för det e 100% av aktierna. Och jag äger aktier i Dice, alltså kan dom inte äga 100% av det, ganska lätt att förstå... Men en sista fråga: ja eller nej!! Tror du på fullaste allvar att Ea styrelsen har sagt till Dic... 19/01 @Snake Plissken: EA ägde 62% av DICE 2005, och resten köptes 2006. EA äger DICE fullt ut. Köper du aktier idag så är det EA's aktier. DICE aktier avnoterades 2006 i förvärvet. DICE idag ingår i en koncern som ägs helt och hållet av EA. DICE ägs av en... 19/01 @mrpijey: ea äger inte 100% av Dice, Dice är ett aktiebolag med flera ägare (fast ea är stor majoritet ägare) Och man köper inte företag för att 100% kunna bestämma över det. Man köper det för att få en bit av kakan och tjäna pengar på det. 19/01
Skicka en rättelse