Tråkar fiender till sömn med sina långa berättelser eller flyttar på den med en lorenado(!).

Hereos of the Storm fortsätter att vara Blizzards fanservice i moba-form och nästa hjälte är en av de mest efterfrågade, Deckard Cain från Diablo-serien. Som väntat är Cain en hjälte som använder sina kunskaper och helande snarare än den stora skadegöraren och en av hans heroics, såklart döpt till "stay awhile and listen" försätter fienderna i sömn. Eller så kan han skicka iväg en lorenado (det namnet!), en tornado av böcker, som puttar undan fiender.

Standardförmågorna fokuserar på helande och crowdcontrol där hans horadric cube kan få tre olika egenskaper och hans passiva egenskap reducerar cooldowns hos lagmedlemmar i närheten.

Tack till DitroX för detta #nyhetstips!
Är det första april igen redan? 06/04 Vill minnas att de skämtade om att Archivist skulle bli en class i d3 2009 eller något, och Lorenado är väl en del av det skämtet. 06/04 På vilket sätt sabbar de loren? Hela poängen med HotS är lite tänk om karaktärer från olika universum sögs in i en annan dimension. Inget där inne är kanon direkt, men tycker det är grymt kul med alla interaktioner mellan karaktärerna via smarta voiceli... 06/04 Spoiler? Han e ju död ju. Sämsta storylinen I tvspelshistorien när han dödades av en pajas utan någon längre anknytning till serien i en jäkla cutscene... 06/04 meh.. Spelar inte detta spel, men lite synd att de sabbar loren för en så tidigare intressant karaktär :/ Aja, kul för dem som lirar och vill se en tidigare passiv karaktär bli förvandlad till stridsp*tt :D 06/04 Nåväl. Denna lista verkar faktiskt stämma. Och det är en bra lista. Jag känner en ordentlig hype för Imperius och Baal och Varimathras. Aidan också. :) Expect this year: Winston Aidan Deckard Cain Baine Bloodhoof Vashj McCree Baal Fenix Varimathras Impe... 06/04 Jag trodde seriöst detta var ett aprilskämt :D 06/04 Spännade tillägg som en support hero. Nostalgi hello! 06/04 Min favoritkaraktär i Blizzard-världen! Så himla go! 06/04 Ja då kom han äntligen då...Korthuset Cain. Vad säger man? Mycket humor i den här karaktären. Älskar ”Stay a while and listen”, men ”Lorenado”?!? kunde de inte komma på nåt bättre än det? :) 06/04
Skicka en rättelse