Vi listar fler detaljer om spelet och presenterar nya, fina screens.

I den tredje RDR2-trailern fick vi bland annat fick bekräftat att John Marston, protagonisten från föregångaren, kommer att dyka upp i Red Dead Redemption 2. Tolv år yngre än sist vi såg honom, men i lika mycket trubbel.
Nu släpper sajten IGN (som fått en exklusiv förhandstitt på spelet), ännu mer information. Tyvärr innehåller den ingenting om det visuella, eller hur gameplay fungerar.
FZ bryter ner deras rapportering till en behändig liten punktlista med de intressantaste godbitarna.

  • Huvudpersonen Arthur Morgan är gängledaren Dutch högra hand, och även gängets starke man.

  • Spelaren kommer att få medla i dispyter mellan medlemmarna i Van der Linde-gänget.

  • Gängets läger spelar en stor roll i spelet. Där kan huvudpersonen Morgan umgås med medlemmarna.

  • Morgan kan jaga och leta förnödenheter till lägret, om han vill.

  • Spelaren väljer hur mycket tid Arthur vill lägga på att lära känna och ta hand om gänget – men valen har konsekvenser.

  • Rockstar fokuserar starkt på hur spelaren kan interagera med världen.

  • Spelaren kan ta sig an många uppdrag på olika sätt. Till exempel kan man skicka in sina gängmedlemmar först, eller själv ta täten.

  • Spelet verkar visa gängets sönderfall, och Arthur står i händelsernas centrum.

Stor läcka – Battle Royale till Red Dead Redemption 2?

Den här trailern gjorde att jag för första gången på väldigt länge blev riktigt sugen på ett spel. Och jag hoppas innerligt att storyn blir lika bra som i första. Tyckte rockstar inte lyckades få till det i GTA V. Kanske ska köpa en begagnad PS4... 05/05 Hur bra du tror du är Hur bra du skulle vara utan aimassist/slowmotion aim Nä usch, autoaim, targetassist, slowdownaim dödar hela inlevelsen i spelet. Jag vill spela spelet själv, annars kan det likväl vara. Att stänga av all aimassist och inte använda... 05/05 @Sapiens: Du får öva mer helt enkelt. Jag är lika snabb med pad som jag e med mus 04/05 Ah, en aktiv förlängare. 04/05 Nej. Behöver Dolby atmos högtalare. Jag har inbyggt stöd av Dolby Atmos i TV.n samt LG SJ9 Soundbar 04/05 @Dreijer: http://cdon.se/hemelektronik/usb-kabel-usb-3-0-aktiv-forlangning-15m-p35868779 Inget input lag vad jag märkt, om det är det du menar. 04/05 Jag tycker egentligen det är för lite, men mitt svar var mest på grund av det du skrev... Du fick det att låta som att man inte behövde referera alls. 04/05 Jävla skitspel.. Det kommer suga så hårt. Fult är det också, och det kommer finnas så många buggar och glitchar.. Nåja, vad är väl ett spel på konsol..? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles... alldeles underbar! Så jäkla starkt avundsjuk att... 04/05 @Snabeltorsk: En fråga om Dolby atmos,..fungerar det med alla högtalare och tv apparater? 04/05 @Dunder: man behöver inte länka... man uppger bara källan vilket dom gjort. 04/05
Skicka en rättelse