Om två dagar sker det stora avslöjandet.

"Shhh... inte lång tid kvar nu", låter Battlefield V-utvecklarna på Dice meddela i en kort (kort!) teaser som du ser undertill. Och de har rätt. På onsdag klockan 22 kommer spelet avtäckas.

Jag ska inte briljera med mina kunskaper gällande krigshistoria (för några sådana finns inte), men av de två sekunder vi får se tycker jag mig få WW2-vibbar av de där pilotglasögonen. Dessutom: spelets HUD visar den brittiska flaggan och järnkorset. Det här luktar WW2 lång väg.

Många klagar på att svarta och kvinnor är med. Får se hur slutligen det är i spelet. 24/05 EA gjorde dock exakt det... 2004 och 2005 släppte Pandemic sina Star Wars Battlefront resp. Battlefront 2. 2015 rebootades serien (av EA), och återanvände samma titlar även till 2017 Battlefront 2. Vore idioti att döpa nästa spel "Battlefield 2" när det... 23/05 Visst, men de gör aldrig så med uppföljare. Reboots brukar alltid vara att de använder första spelets titel, precis som du skriver. Exempelvis "Doom", "Prey", osv. Jag kan garantera dig att de aldrig kommer släppa ett "Battlefield 2" till. 23/05 @Dudinkalv: Doom fanns oxå innan. Det är en era av remakes nuförtiden. 23/05 @Meurik: Modstödet till Battlefield 1942 var ju dock inte helt fulländat heller, som till många spel. Väldigt få har lyxen att släppa verktyg som är förenklad som tusan till, med fullt modstöd etc. I mina ögon är det bullshit.. Varför skulle de vara svå... 23/05 @Alexraptor: Kunde inte sagt det bättre själv. Först och främst tillbaka med alla fordon. Allt från flygplan, till sjöplan, till ubåtar, slaggskepp, hangarfartyg och destroyers. Ett utvidgat och förbättrat commandersystem, med bättre hardcoreläge, likt... 23/05 @Hipshot: Haha 1945 är ju krigsslutet. Det är ju ett av de kändare årtalen skulle jag säga från andra världskriget, även om de nästan då var över. Battlefield 5 passar därav helt okej imo, likt det är nästa kronologiska ordning också 1942 var väl endast... 23/05 Ja, det vore kalas! 23/05 Första spelet utspelade ju sig lite överallt så förhoppningsvis är det samma sak i detta. 23/05 Det som är absolut tråkigast är om de väljer att ännu en gång harva den otroligt uttjatade västfronten i slutet av kriget. Gääääsp. Det finns betydligt mer intressanta fronter som faktiskt skulle kunna blåsa lite liv i WW2-settingen. 23/05
Skicka en rättelse