Förra året en stor E3-överraskning. I år är det dags för Anthem att leva upp till det.

Anthem! Det som många tror är Biowares sista chans efter flera snedsteg (senast Mass Effect: Andromeda) fick förstås sin beskärda del av strålkastarljuset under EA Play. Vi fick veta exakt hur lång väntan blir: 258 dagar. Anthem släpps nämligen 22 februari till pc, PS4 och Xbox One.

Direkt efter demonstrationen (som ni ser undertill) mötte FZ-läsarna i vår Youtube-stream Anthem-gameplayet med ett närmast unisont "Buuu!". En kommentar var: "Om man blir uttråkad av att se en kort gameplay-trailer så bådar inte det speciellt gott för ett AAA-spel". Var det så illa? Eller blir Anthem rentav Biowares räddning? Avgör själva.

Skicka en rättelse
Väldigt blandade kommentarer här. Antar att vi drillats till att vara skeptiska de senaste åren. Själv tycker jag att det ser helt fantastiskt ut och det ska bli riktigt spännande att se mer av spelet. Att det är co-op är ett stort plus, innebär familje... 12/06 Kan ju lika gärna vända på det där och anklaga dig för att vara allt för sinnessvag och mottaglig för PR, som att du anklagar oss för att vara tråkiga och negativa? Hur ska tänka utanför lådan hjälpa när man får en null-känsla av allt man sett om spelet... 10/06 Hm, nej. Det kittlade inte till någonstans. Jag saknar Bioware. 10/06 fan va tråkig o negativ du låter... tycker det ser ut som ett schysst spel.. think outside the box.. 10/06 Håller med, fiender ska inte tåla mycket, om det inte är någon superboss/tank som man måste skjuta från en speciell vinkel med AT-vapen eller nåt då, men då ska man behöva göra det också och det ska fan inte räcka med att bara stå och peppra tillräcklig... 10/06 Har nog aldrig känt mig så icke-hypad inför ett Bioware spel. Har kört pre-order deluxe på alla spel sen Neverwinter Nights och för första gången känner jag total apati inför deras kommande spel. Fan vad tråkigt. Fan vad tråkigt med en Destiny kopia.... 10/06 Ser helt amazing ut. Preorder deluxe, collectors edition 10/06 Jadu, bara jag som tyckte det såg Bullet-spongy ut? Jag mosar hellre ner 100st fiender i rask takt, än att skjuta på en i 3minuter... sigh.. Så jag tillhör nog resterande som tappade intresset lite efter gameplay trailern =( 10/06 Kollade trailern och gameplay. Gav mig "meh"-känsla, vilket är väldigt tråkigt. Hoppas på att studion inte går i graven efter de senaste fadäserna. De har kommit lite väl nära varandra. Förhoppningsvis är det inte som ME:A där E3 ser bättre ut än släppe... 10/06 Det ser ut som en blandning mellan TitanFall, Destiny 1, Warframe, Horizon och Goat Simulator ;) 10/06