Får vi vw-bubbla och nytt spelläge också?

På Reddit har Battlegrounds-entusiaster grävt fram flera filer ur spelkoden, innehållandes bland annat bilder som sägs visa en ny karta.

Dihor Otok ser ut att vara en snövärld på 8x8 rutor, med flera olika intressanta områden som en nöjespark och ett slott. Vidare ser vi ett nytt fordon: den ikoniska Bubblan från Volkswagen, och man hävdar sig även ha funnit ledtrådar om nytt innehåll som C4-sprängämne, ett nattläge (en del filer innehåller texten weather_night) och ett helt nytt spelläge vid namn Conquest – en redditor liknade det vid Call of Dutys domination-läge.

Förra veckan fick vi höra att PC Update #21 är på gång, inklusive ett efterfrågat träningsläge och ett omarbetat belöningssystem. Vad tror ni, kommer Pubg få ett uppsving igen?

PUBG Corp ska "laga" PlayerUnknown’s Battlegrounds
Battlegrounds får träningsområde

Teasade ja. Men snacket kom mycket tidigare, till o med innan 1.0 släpptes. /Homie 12/09 Ser ut som alla andra nyare CoD-spel. Själv föredrar jag mindre futurism, och mer åt "realism"-hållet. Sen har väl Pubg mycket att önska kvar också... 10/09 RIP PUBG, hahaha. CoD Blackout ser ut att vara en 20ggr mer polished version av PUBG. Jag är helt färdig med PUBG nu efter jag sett alla Blackout streams. 10/09 Både vad som lyfts fram och "syns" på Reddit och trådade kommentarstrådar (till skillnad från ett "rakt" forum som här på FZ) är förvirrande för en hel del men det beror IMO inte på ålder utan bara vana och smak. 10/09 Kommer nog aldrig förstå mig på Reddit, ser bara sjukt rörigt ut. Eller så är de jag som är gammal.... 10/09 Dom teasade ju kartan först på årets E3 (https://youtu.be/4rG9noTfb4A?t=87), där det också stod "Winter 2018". 10/09 Mini-royale? Battle nobility? 10/09 Snökarta har det ju varit på tal om ganska länge nu. Så förvånad över att de har hittat filer som bevisar detta är jag inte. Frågan är mera "när kommer den?". Sen florerar det även vissa rykten om att den skall komma som "mini royal" också då många efte... 10/09 Kul att det uppdateras. Nu har jag inte spelat pubg på ett bra tag men jag väljer det helt klart före det ccartooniga fortnite som är så populärt. Dottern och hennes kompisar fullkomligt älskar fortnite dock 10/09 Jag både läste och såg att det stod "snökarta", men sen tänkter jag ba "åh, nice, en undervattenskarta!"... Ibland undrar man hur man tänker, eller om man tänker. 10/09
Skicka en rättelse