Det tog mig faktiskt cirka 25 timmar innan jag av misstag råkade låsa upp fast travel i Red Dead Redemption 2 så det är långt ifrån självklart. Samtidigt bör du ställa dig frågan: är det något jag faktiskt behöver? Spelets värld är enorm men inte omöjlig att traversera till häst. Och vi rekommenderar verkligen att du tar dig tiden att upptäcka landskapens alla olika vrår och hemligheter.

Den allra enklaste formen av fast travel finns tillgänglig ganska så snart efter att du startat spelet. Det förra spelets diligenser återvänder och gör att du mot en slant kan ta dig mellan städer. Ibland är det längre till närmsta hållplats än målet i sig så det är ett system med tydliga begränsningar.

Inte heller den andra typen av fast travel, som du låser upp i lägret, är helt fri. Du låser upp en karta på baksidan av din vagn genom att först uppgradera Dutch van der Lindes lägerplats via loggboken där gängets alla inkomster och utgifter listas. Då öppnas möjligheten att förse din egen inkvartering med bättre bolster och nämnda karta. Från den kan du snabbåka till landmärken du besökt utan att betala en spänn.

Eftersom även detta system är låst till en specifik utgångspunkt är det nästan som att Rockstar vill att du ska uppleva så mycket som möjligt av spelet de lagt sju år på att utveckla. Men nu vet du hur du låser upp fast travel i Red Dead Redemption 2.