Spelare påstår att det är ett re-skin från tidigare spel.

Inte helt oväntat tar sig Diablo ann nya plattformar i form av mobil. Sen Diablo 3 släpptes på Nintendo Switch var det inte helt otänkbart att nästa steg skulle vara just smartphones.

Diablo Immortal visades upp under Blizzcon och kom med en matig CGI-trailer. I spelet kommer du kunna välja mellan sex olika klasser: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, och Wizard.

Spelet beskrivs som ett "massivt multiplayer", dock är det ännu oklart hur många man kan vara på samma gång, men minst sex personer om vi får tro gameplay-trailern. Likt tidigare Diablo-spel finns det ett flertal zoner och dungeons att hacka sig igenom. Vill man speklulera blir det nog ett free to play-spel med en rad olika mikrotransaktioner.

Du kan registrera dig redan idag via Google Play eller spela det snart via App Store.

Diablo Immortal utvecklas i samarbete med NetEase som även släppt ett tidigare spel som verkar farligt likt det ovanstående. Många påstår att det är en direkt re-skin av NetEases tidigare spel vid namn "Endless Of God".

Det jag förstod av det var att D- Immortal inte kommer släppas till PC. Sen så är han jäkligt försiktig med vad han säger när han pratar om andra möjliga Diablo-titlar, något som går igenom vid flera av frågorna. Då Blizzard har valt att man inte ska... 06/11 Jag tror på klimax på direkten liksom, för att dom är så himla fina :) 05/11 Ganska, och tänk då på hur det måste kännas för hen som plockade dem *gåshud* 05/11 Fast det gör vi ju, ganska regelbundet. Så sent som förra veckan skrev vi om reaktionerna på Call of Dutys mikrotransaktioner och här gjorde vi en ganska stor grej av vad ni läsare ville ha från ett Star Wars-spel. https://m.fz.se/artikel/274709-varsago... 05/11 Ne, jag hade faktiskt ingen aning om att han hade försvarat Blizzard igår. Vad jag skriver handlar alltså inte om vad jag tycker är roligt att skriva eller inte. Jag tycker dock inte det har så mycket med saken att göra, eller gör citatet jag nämnde min... 05/11 @Godofcheese Bra lista på sidor som rättar till sig i ledet när piskan är framme. 05/11 Lite tankar.... Intressant att diskussionen här i tråden börjar ändra fokus från Activision Blizzard till oss spelare och journalister som skriver om spel. Verkar hända lite överallt på diverse forum och sociala medier. Spelare attackeras av Journaliste... 05/11 Blizzard delar aldrig ut tidig recensionskod, vi kan inte börja spela förrän spelen släpps. Det betyder att vi skulle tjäna värdet av ett spel (500-600 kr) på att bara skriva bra om deras produkter. Det är... ganska lite. 05/11 Tack! Vi finns ju här ständigt så är något oklart eller ser ut att vara på ett visst sätt så svarar vi mer än gärna. 05/11 Mhm riktigt fina, är du stolt över dem? :) 05/11
Skicka en rättelse