Respawn har det första innehållsåret tajmat och klart in i minsta detalj.

Om Apex Legends på allvar ska kunna konkurrera med Fortnite gäller det att matcha Epics takt vad det gäller nytt innehåll och uppdateringar. Redan i mars drar man igång med den första säsongen och med den ett matchande battle pass. Det ska även dyka upp nya hjältar (legends), vapen och loot varje kvartal under året.

I den officiella FAQ:en broderar de ut detaljerna kring just battle pass, som likt motsvarande system i andra titlar kommer att kosta pengar.

What is the Battle Pass?
The Battle Pass is a seasonal system that rewards players with exclusive cosmetic items. These rewards are a mix of exclusive seasonal cosmetics and Apex Packs. Every player can unlock some of these items each season through normal play; those who choose to purchase the Battle Pass can earn everything available that season, around 100 different rewards.

Do I keep everything I’ve earned with Battle Pass once the Season ends?
Yes, everything you earn with the Battle Pass is yours to keep, even after the Season is over.

Do I get Legends by purchasing a Battle Pass?
No, Legends will not be included in the Battle Pass. The Battle Pass gives players exclusive cosmetic items and Apex Packs.

How long are Seasons?
Each season will run for approximately three months.

@Vamp: Som jag sa innan. Agree to disagree :) igår 22:06 Jag är hur lugn som helst. Att fem personer av mer än 30 miljoner tycker något som inte stämmer påverkar mig inte nämnvärt. igår 21:52 Well dom är ju lika super Mario i den mån att man hoppar... :p igår 21:01 Säg det till skribenterna jag länkade tidigare då de också håller med om att det finns en del likheter med OW. Förstår inte varför folk blir så kränkta. Har ju t om sagt att ni inte behöver hålla med :D Nädu.. tror det tas lite på för mycket allvar det... igår 20:51 Att säga att Apex är likt OW är lite som att säga att alla spel där du kan hoppa är likt Super Mario. Med det sagt, jag hoppas att det kommer en karaktär som påminner om Roadhog :P inte i kroppshyddan dock för då lär jag dö innan jag landat. igår 17:01 Varför gör du allt för att slippa erkänna att du hade fel? Det är okej att ha fel ibland. igår 09:00 Det är underförstått att det är vad jag tycker då jag även sa att du inte behöver hålla med mig. Hade jag försökt framställa det som 100% fakta hade jag inte gett dig möjligheten att tycka annorlunda och hade istället sagt att du hade fel. Sådär. Du kan... igår 02:33 Jag är nyfiken på vad du tycker gör det "väldigt likt OW", eftersom du säger att inte bara du tycker det är det, utan att det är det, trots att spelen är fundamentalt olika med endast ett fåtal gemensamma inslag. Så på vilket sätt är spelen lika? igår 01:46 Andas! Jag sa bara att jag tyckte det var väldigt likt OW. Lägger in länkar till några skribenter som ockdå verkar tycka det: https://junkee.com/apex-legends-titanfall-battle-royale/192212 https://www.theguardian.com/games/2019/feb/05/apex-legends-games... igår 00:33 Vad menar du är likt overwatch, mer än attribut som är på samma generella nivå som att båda spelen är first person shooters Gameplay-mässigt är de inte de minsta lika varandra. Skillnadena mellan spelen är så stora att det är helt befängt att påstå att... 15/02
Skicka en rättelse