343 Industries ser nästa Halo lite som en nystart.

343 Industries sa i fjol att "Halo Infinite är Halo 6", men i en intervju med IGN säger utvecklaren att sci-fi-äventyret också är en "själslig reboot" av hela Halo-serien. Bonnie Ross från 343i:

...kind of calling it a spiritual reboot. That's kind of how we talk about it.

Det rör sig av allt att döma inte om en regelrätt reboot, då Ross säger att begreppet "själslig reboot" kommer av att teamet lagt pannorna i djupa veck över vad serien betyder för dem, och reflekterat över erfarenheterna med Halo 4 och 5. Därför är det en slags nystart.

There has been a lot of introspective time to really reflect on what we have done as 343. Where have we made mistakes? Where have we hit it right? What does Halo mean to all of us? That trailer we did is what Halo means to the studio.

Trailern debuterade på E3 i fjol, och sedan den har vi inte fått veta så mycket alls. Det har ryktats om battle royale (nej, säger 343i) och att det ska släppas i år utan multiplayer. Det finns med andra ord många frågor som hänger i luften. Till pc kommer spelet, men då Microsoft ryktas visa nya konsoler under årets E3 kanske Halo Infinite inte ens är ett självskrivet Xbox One-spel?

Skicka en rättelse
Är inte det här vad de säger varje gång? Möjligen minns jag fel dock, det har aldrig varit en serie jag följt egentligen. 03/03 Japp, tyvärr var ju remastern(fan, redan 8 år gammal!) ganska föråldrad när den kom. 02/03 Lustigt hur tiderna förändras. Det kändes som Halo var exklusivt för Xbox hur länge som helst, men egentligen var det bara ett år mellan att det släpptes här och tills det även kom till PC och Mac. Ett års releasedatum-glapp mellan plattformar känns ju... 02/03 De mest ledsna var nog folket med apple-dator! 02/03 Nån mer än jag som kommer ihåg hur sjukt mycket första filmerna på Halo fick hjärnan att explodera med hype. Musiken! Känslan när jeepen droppades från ett dropship och sedan flöt fram över landskapet! Helt sjukt. Men lika förbannad blev man när det int... 02/03 Undrar vad en nystart handlar om. Själv älskar jag universumet och stämningen. Men jag tröttnade för länge sen på viktlöst hoppande och magasintömmande på sköldar, även om Guardians gjorde mycket rätt med greppande av kanter vid hopp osv. Titanfall känn... 02/03 Det här tänkte jag skriva men det behövde jag inte. Bra talat! ;) Gammeltänket är förbi. 02/03 Jag hoppas de slutar hypa spelet och låter spelet tala för sig själv när de är dags för uppvisning. På sätt och vis är jag emot betor av olika slag eftersom det förtar lite av första intrycket. 02/03 Fast dom har själva sagt att Xbox inte enbart kommer vara en konsoll, utan en plattform likt Steam för att distribuera deras exklusiva titlar. Gamepass var början på det hela och det kommer utvecklas vidare med xCloud. Att även en konkurrents plattform... 02/03 Ta mig i brasan och tvinga mig att raka av skägget... Halo MCC kommer att utannonseras till PC under E32019. 02/03