Vi har plöjt ner fler timmar i Avalanche Studios actionspel - se utforskning och bossfight.

Strax innan sommaren släpps Rage 2, kärleksbarnet mellan Avalanche Studios fabläs för öppna världar och och Id Softwares arv av tunga actiontitlar. Vi fick nyligen chansen att lira ett par timmar till, och spela in valda delar, vilket vi nu bjussar på lagom till påskhelgen.

I det första klippet ser du mig grensla ett av spelets luftfordon för att utforska Wetlands från ovan, en ett område med mycket berg och täta djungler. När jag hittade en liten utpost, nedlusad av mutantfiender, kunde jag dock inte tygla avtryckarfingret.

I det andra klippet är jag fortsatt kvar i Wetlands och har fått nys om att en storfuling vaktar en av många arcs du hittar utspridda på kartan. Högteknologiska bunkrar som grävdes ner i jorden för att skydda människor och materiell inför apokalypsen. I dessa hittar du balla vapen och uppgraderingar så de är oftast värda fighten.

Ju mer jag spelar Rage 2 desto mer känns det som ett nytt Bulletstorm, där fokus låg på att eliminera fienderna på de mest kreativa sätt. Såväl vapen som förmågor är som gjorda för att skapa spektakulära kombinationer och fienderna blir blott pjäser i ett kladdigt fyrverkeri av lemmar och kött.

Skicka en rättelse