Streamingtjänsten har lite otur med sina (förmodade) läckor.

Vi vet att Netflix tolkning av The Witcher-böckerna (som också gav upphov till en viss, omtalad spelserie) kommer till streamingtjänsten senare i år. Vi vet också att de få smakprov vi fått inte riktigt har känts… putsade. Henry Cavills infamösa Geralt-video fick till exempel många att höja på ögonbrynen. Nu kan såklart filmskapare göra underverk med kamera, cgi, ljus och smink, men delar av communityt känner ändå en viss oro.

Nu har en ny video (ovan) sett dagens ljus, publicerad av fankanalen Redanian Intelligence. En video som sägs visa ungerska skådelspelare (serien spelas delvis in i Ungern) som fjantar omkring iklädda rustningar som ska föreställa de som bärs av soldaterna i det mäktiga Nilfgaard-imperiet. Och Internet reagerar såklart som Internet brukar göra när saker inte riktigt faller det i smaken. Bland kommentarerna på Youtube kan man bland annat läsa surmulna saker som “Det rikaste imperiet i världen… Och de har bara råd med papier-mâché-rustningar”, och den snärtiga men effektiva polska svordomen ”kurwa!”.

En redaktionsfavorit är personen som tycker att de fruktade Nilfgaard-krigarnas rustningar ser ut som om de är gjorda av ”pungen på en jätte”. Vad tycker ni om det som KAN vara de första bilderna på The Black Ones?

(Följer ni länken till Redanian Intelligence kan ni även få glimtar av vad som ser ut att vara stora Nilfgaard-läger och belägringsmaskiner.)

Skicka en rättelse