Early access-succén tar nästa kliv.

They Are Billions har skrapat ihop ungefär miljarder med positiva omdömen (kanske en lätt överdrift, men att 85 procent av drygt 12 000 är positiva är inte så dumt det heller!) under triumftåget som early access-spel. Nu är det släpps "på riktigt", pimpat med ny solokampanj.

Premissen för They Are Billions är att ni, de sista överlevande på en postapokalyptisk planet, ska bygga och försvara kolonier mot zombier. Och "de är miljarder"! 1 juli får även PS4- och Xbox One-folken vara med och röja, och undertill finns en sammanfattning av vad vi kan vänta oss av kampanjen. "48 uppdrag" och "mer än 60 timmar" låter maffigt. Jag lägger det i önskelistan... nu!

  • Lead the campaign under the orders of Quintus Crane, ruler of the New Empire, and reconquer the lands devastated by the infected.

  • 48 missions with more than 60 hours of gameplay

  • Build fortified colonies to survive in infected territories

  • Destroy the swarms of infected with the Imperial Army.

  • Make you colonies evolve with more than 90 available technologies

  • Explore the ancient human fortresses with your Hero.

  • Discover the story behind the apocalypse… how did the pandemic start?

Tack till Lasrod för detta #nyhetstips!
Har 400 timmar på detta spelet på samma karta !!!! Underbart 20/06 Spenderat väldigt många timmar på They Are Billions men aldrig förstått varför det snackats så mycket om kampanjen. Det här spelet gör sig bäst som ett Tower Defense-spel med vågor efter vågor av fiender. Förväntade mig ingenting av kampanjen och tycker... 20/06 Äntligen kan det åka in på listanav spel jag vill köpa! Varit sugen bra länge! 20/06 Fått medelmåttiga recensioner både av journalister och från själva spelare efter release. Avvaktar ett tag tills det är patchat ytterliggare innan eventuellt köp tror jag. 20/06 Jag kan tänka mig att det kan vara extremt viktigt med val i skillträdet om man kör på svår svårighetsgrad. Än så länge har jag inte stött på problem med det men det kanske kommer. 20/06 Läste recensioner på Steam och spelet ser ut att ha blivit lite smått recensionsbombat för att de bannar folk och tar bort inlägg med kritiskt innehåll och för att många är besvikna på det som nämnts tidigare i tråden här. Vart lite sugen först men efte... 20/06 Är nog fett som fan om man gillar tower defence-spel. Eller ja.. blir väl wall defence istället :P 20/06 Jag gillar också kampanjen. Jag ser det som att det är samma spel som vanligt bara ett annat sätt att spela det på. Vissa behöver story och styrning för att spela ungefär samma spel som tidigare. Öht är det ett bra spel. Även om man inte spelar kampanje... 20/06 Jag har väntat på att spelet skulle komma ut från early access så jag har inte spelat spelet tidigare. Jag tycker spelet och kampanjen verkar riktigt bra än så länge. Vist hade de kanske kunnat ha ännu fler objektivets men tycker det som finns är helt... 20/06 Rätt kass kampanj faktiskt, trodde man skulle få köra en kampanjkarta där man fick göra egna egna cities som man försvarar medans man gör vissa objectives för att föra framåt storyn ungefär. Men det är fasta platser man för upp städer på och i stort set... 19/06
Skicka en rättelse