Shattered Web-uppdateringen verkar ha lockat (tillbaka) många.

Counter-Strike: Global Offensive, eller CS:GO som det kallas i folkmun, är en riktig trotjänare som tuffat på ända sedan 2012 utan tecken på att sakta ned. Tvärtom verkar det bara bli ännu populärare, inte minst sedan den senaste uppdateringen Shattered Web släpptes i november.

Enligt siffror från Steamcharts är spelet faktiskt populärare än någonsin, med i snitt fler än 470,000 samtidiga spelare under de senaste 30 dagarna. Som mest nådde man 777,000 spelare, vilket är den högsta siffran sedan januari 2017. Utöver den nysläppta uppdateringen är en annan faktor till spelets fortsatta popularitet att det blev free-to-play för runt ett år sedan, vilket gav ett ordentligt lyft för mängden spelare.

Lirar du fortfarande CS:GO eller har du gått vidare till något annat?

Skicka en rättelse
-Smaksak antar jag. -Håller ej med. Har du testat med utan 3d-ljud? -Ser lite mer realistiskt ut. -Varför ska saker vara enkla? -Sånt borde ju gälla för alla på servern då. Vem ska bestämma nåt sånt i mm?` -Är inte den största nooben den som dör? Och... 06/01 Jag tycker inte att det sista håller. Det finns ju olika ranker i CS GO som man blir placerad i efter sin skill. Alltså faller ditt argument platt. 06/01 Jag ska fatta mig enkelt: - 1.6 har mycket bättre rörelsemekanism och man känns inte alls lika stel - Det är lättare att avgöra i 1.6 via ljudet vart ifrån spelarna skjuter eller springer - Spelarna rasar inte ihop som någon robot där batterier har tagi... 06/01 Jag håller med dig i sak, men communityn var på väg att splittras mellan 1.6 och Source så utan CS:GO är jag osäker på om CS hade överlevt i den storleken det är idag. Jag kommer ihåg själv hur man satt och hatade på CS:Source för att det blev färre spe... 06/01 Haha kanske det, men här är några jag gjort på senaste tiden som jag är nöjd med om du är nyfiken. Försöker alltid se till att de har ett specifikt tema! Skogshuggare (min favorit) https://i.imgur.com/Ze7YpAb.jpg Dust Devil https://i.imgur.com/gwnNz8e.p... 06/01 Kan du lista vad du tycker är bättre med 1.6? Jag kan inte gå tillbaka till det, efter att ha kört CS:GO ett par år. 06/01 Häftigt! Skulle gärna se en foruntråd där du visar upp vad du gjort och hur du gör det :D 06/01 Bättre på gamla tiden när man satt på IRC och letade praccar, dvs i början av 2000-talet. :) 06/01 Har spelat i över tio år, fortfarande lika kul. 06/01 går in nån gång om året fortf å testar lite. spelet där ordet noob uppfanns :) 06/01