Epic Game Store-exklusiviteten är snart slut.

Om du av principiella skäl ignorerar alla spel som inte släpps på Steam kommer nu glädjande besked, Metro Exodus släpps på Steam den 15 februari. Närmare bestämt klockan 06:00 på morgonen svensk tid och eftersom det är en lördag kan du tillbringa hela helgen på det postapokalyptiska tåget.

När vi ställde frågan om vilken plattform du tänkte köpa Metro Exodus på i samband med att det stod klart med exklusiviteten på Epic Game Store var det hela 46 % som sa att de skulle invänta en Steam-release. Och en fjärdedel som valde bojkottsalternativet "Nej, nu blir det inget köp alls". Hårt!

Skicka en rättelse
När jag spela det när det kom ut så stötte jag inte på några större buggar, endast att spelet inte flöt på med maxade settings. Så fråga din vän vad "lite mycket buggar." innebär. De har precis släppt sitt andra dlc, vet inte om de kommer släppa något... 19/02 Kompis köpte det på steam och jag undrade hur det var... "Det är värt 20 euro inte mer... Lite mycket buggar", fick jag som svar när jag frågade hur det var... Ett år in och det är fortfarande mycket buggar. Vet någon om de fortfarande jobbar med spelet... 19/02 Beror det på att de använder Denuvo för att "skydda" mot pirater och gog är DRM free? Eller kan det var så att de har en deal med Steam att det ska släppas där först? Måste företag vara öppna med att de har deals med plattformar eller är det något de... 16/02 La nog ner ca 3-4h innan jag kände att det inte passade mig. Var inte vad jag hoppats på. Betyder ju inte att det är ett dålogt spel i sig, utan mer att det inte vsr det spelet jag trodde det skulle vara. 13/02 Köpte det på Epic, va ett ok spel. Det släpptes senare till Microsoft Store, hade jag vetat det så skulle jag ha väntat och skaffat det där. 12/02 Steam satsar massor på open source och linux, Epic skiter fullständigt i det så valet är enkelt. 11/02 Köpte det på steam dagen innan spelet blev exklusivt på epic store :) 10/02 Själv körde man Exodus på steam när spelet släpptes :) 10/02 För mig handlar det absolut inte om någon sorts lojalitet till Steam, utan mer att det är en plattform som hittills betett sig bättre de senaste åren. Kanske Epic Store blir ett bra ställe en dag, men jag tycker det är tråkigt om man bara lägger sig ned... 10/02 Tack för svaret. Intressant lista. 10/02