Passa på att dra hem Kingdom Come: Deliverance innan dess.

Assassin’s Creeds London-äventyr Syndicate är väl det närmaste man kommer Peaky Blinders eller Gangs of New York i spelväg, och trots att det drogs med en del tekniska brister fick spelet på sina håll rätt goda omdömen.

Här på FZ kallades det det ett trovärdigt tidsporträtt med makalösa miljöer, och mellan 21-28 februari kan det bli ditt gratis, via Epic Games Store. Utöver höga hattar, sköna dialekter och knivar i mörka gränder bjussar Epic på kortspelet Faeria.

Just nu kan du dra hem historiska rollspelet Kingdom Come: Deliverance, som kommit ganska lång väg sedan den buggiga releasen. Passa på!

Skicka en rättelse
Jag tyckte Unity var snyggare, helt klart. 22/02 Jag spelar det än till och från. Har nyss påbörjat ännu en new game+. Men spelar mest för att göra alla weekly och dailys, man får ju gear, olika teman till båten, löjtnanter osv osv. 21/02 Riktigt roligt AC! Storyn är väl inte den bästa ever men kul att kunna välja mellan två karaktärer samt att världen är bra! 21/02 Unity kom 2014 och utspelar sig år 1776. Syndicate kom 2015 och utspelar sig år 1868. 21/02 Tror tyvärr det är väldigt mycket rygg i Assassin's Creed-spelen, och det blir svårt att komma undan. Spelet är ju gratis just nu så kan inte skada att ge det ett försök ändå. 21/02 Jag älskade Odyssey faktiskt. Första riktiga AC spelet enligt mig. Kunde spela längre än ett år med alla tillägg och det dom hittade på. Älskade Atlantis grejen och när man kommer till gudarnas område (glömt namnet) slåss mot hunden och grejer. Det är... 19/02 Gillar inte spel där man Man ser ryggen på sin spelare. Skall man testa detta i alla fall? 19/02 Jag betar mig ju igenom hela Assassin's Creed-serien som en del av mitt backlogsbekämpande, är på Unity nu och det är mycket bättre än jag hade förväntat mig. Kanske inte 5/5 dock ;) De har gjort ett jäkla jobb med miljöerna i Paris, hoppas att London... 18/02 Hur är spelkänslan i detta? Har bara spelat Odyssey och tyckte att det kändes väldigt amatörmässigt (för stort i förhållande till content, intetsägande karaktärer). Är det här lite tightare? I så fall kanske man kan pröva... 18/02 Syndicate är underskattat helt klart. Det var ju sista AC-spelet innan de byggde om spelet från grunden och även om stridssystemet känns daterat idag, så är stämningen på topp. Änterhaken var också en smart grej som gjorde att spelet blev lite snabbare.... 18/02