Du ser ut att kunna återskapa en av de mest populära Monty Python-referenserna.

"It's just a flesh wound" utbrister en riddare i Monty Pythons Holy Grail, en referens alla med en gnutta humor fattar på momangen. Därför var detta det första vi tänkte på när vi såg hur någon med avhuggen arm i Chivalry 2 verkar kunna fortsätta fightas. Tills han tar en stridsklubba i bakhuvudet, förstås.

Det är PC Gamer som bjuder på ett par minuter gameplay från Tornbanner Games efterlängtade efterföljare, ett spel vi började längta ännu mer efter att Mordhau släpptes förra året. Chivalry 2 ska släppas under året på Epic Game Store och de största kartorna ska kunna husera 64 spelare. Officiella hemsidan utlovar att ett alpha-test ska dra igång i mars.

Skicka en rättelse
Är inte så insatt i det här med switchar osv men om det finns bakdörrar i varje switch borde det väl vara relativt enkelt att upptäcka det? Känns som en alldeles för stor risk att ta. Tror snarare den största risken är när vi blir apatiska, slutar tänka... 25/02 Du är medveten om att all din trafik snurrar igenom Huawei-switchar i fibernoderna (såvida du har fiber)? Det Kina inte vet om din närvaro på nätet redan är inte värt att veta. 25/02 Kan faktiskt vara en bra grej att det blir exklusivt på Epic Store först. Visst, det delar upp spelarbasen då många inte kommer spela första tiden och många kommer tröttna till Steam releasen. Men det håller också en spelarbas under en längre tid och... 24/02 Detta kommer bara till pc eller? Inget ps4? 24/02 Vill inte stödja en plattform som riskerar att indirekt styras av en kommunistisk diktatur. Litar inte på Google, Apple eller Facebook och försöker undvika deras informationsinsamling. Epic verkar fortfarande samla data och ser ingen anledning alls att... 24/02 Jag har inget emot konkurrens men Epic betalar kreatörer för exklusivitet på plattformen och forcerar därmed de som vill konsumera kulturverk att använda Epics launcher. Det gör inte steam. Hade Epic bara låtit utvecklare välja fritt hade jag inte brytt... 24/02 Inte i närheten lika mycket som kommentarer om det 24/02 Vad är problemet, egentligen? Känns som att trenden i att bli upprörd över epic's intåg på marknaden borde vara överspelad vid det här laget. Det är ju snarare bra ur ett konkurrensperspektiv. Monopol är kommunism. 24/02 Oftast bryr jag mig inte så mycket då jag ändå inte har något problem att vänta. Men när det gäller multiplayerspel känns det mindre lyckat. Förstår att bonuspengarna de får av EPIC lockar men jag undrar om det inte kommer straffa sig i längden och spel... 24/02 Epic igen alltså. Börjar bli tröttsamt. 24/02