Igår släppte Sony bomben: Horizon Zero Dawn tar i sommar klivet till pc, då det kommer till Steam. Ännu fler får chansen att spela ett rasande bra äventyr, och alla borde vara nöjda. Eller?

Nope, en del följer (icke)logiken att glädjen försvinner när ett spel till favoritformatet släpps till fler format. På Twitter har en jättearg spelare lagt upp ett klipp på på en sönderslagen pc (kan man anta). Användaren skriver "Great way to spend my birthday. Thanks for f*cking nothing."

Han ser rött, men en som också ser rött är forne Horizon Zero Dawn-producenten Sam Sharma. Han svarar på klippet via Twitter och undrar: "Vad i helvete är det för fel på er!?"

Vi gjorde ett spel, ni gillade det. Nu får ytterligare människor chansen att gilla det. Och på något sätt suddar detta ut ER glädje!?

Han avslutar med att uppmana kritikerna att vara snälla mot sig själva, och det låter ju som ett rimligt råd. Sharma "vill tro att det här var ett rop på hjälp", vilket det ju förstås kan vara. Det kan alltid finnas mer i bagaget, så vi hoppas att de arga spelarna tar till sig rådet och väljer glädjen.