Sitter du mest hemma i dessa tider för att göra ditt för att stävja det där härket till virus som härjar runt? Vad passar då bättre än att smita iväg till ett par fantastiska världar signerade The Lord of the Rings Online och Dungeons & Dragons Online? Standing Stone Games har nämligen beslutat att låsa upp i princip allt innehåll, inklusive expansioner, raider, dungeons, uppdrag och annat, fram till 30 april i de båda spelen.

Båda spelen har visserligen några år på nacken – både är runt 13 år gamla – men framförallt Lord of the Rings Online är i min mening helt klart värt att prova på, speciellt om man vill fördjupa sig lite i Tolkiens värld och all dess intressanta lore. Grundspelet har varit free-to-play i nästan tio år, men nu kan du alltså även ge dig i kast med expansionerna utan att behöva betala något. Man kommer även arrangera lite extra events i spelen under gratisperioden.

När vi ändå är inne på spel du inte behöver pröjsa för kan vi även nämna att Tomb Raider, Lara Croft and Temple of Osiris och Goat of Duty är gratis att hämta hem och behålla på Steam under en tid framöver. Titta in i tråden för gratisspel för att se vilka andra spel som är gratis att lira.