Petar ner Black Ops 4 från tronen, enligt statistik.

Idag får Animal Crossing: New Horizons en ny festlig uppdatering med bland annat bröllopsbestyr, museiexpansion och Leif. Och de glada nyheterna fortsätter regna över spelet; renommerade Superdata slår fast att nya Animal Crossing sålde i 5 miljoner digitala exemplar under mars.

Den siffran petar i så fall ner självaste Call of Duty: Black Ops 4 från den digitala tronen.

Om du mot all förmodan inte imponeras sålde Super Smash Bros. Ultimate och Pokémon Sword/Shield inte i lika många ex under sina debutmånader, ens om vi slår ihop spelen. Rådande covid-19-pandemi som mer eller mindre tvingar oss till hemmasittande är förstås en faktor. Doom Eternal sålde i samma veva i 3 miljoner digitala exemplar, tre gånger mer än Doom (2016).

Half-Life: Alyx ska ha sålt i 860 000 ex. Något som kanske inte låter så värst häftigt med Half-Life-glasögonen, men vi ska minnas att det är ett VR-spel och därmed är målgruppen betydligt mindre.

Skicka en rättelse
Om jag hade vetat innan att man måste vänta "verklig tid" i spelet så hade jag ALDRIG köpt det. Varför? Kunde det inte ha varit som i t.ex. Stardew Valley? Där karaktären får sova i en säng och vips så är det en ny dag. 24/04 köpte Zelda och AC samtidigt, kan säga att sistnämnda har jag inte rört på en vecka. Lyxproblem 24/04 Jag tittade på när sambon spelade och kände att det är så otroligt mysigt att jag måste köpa en Switch - första konsolen jag köper sedan Playstation 2 (är annars en PC-spelare). Ångrar inte mitt köp! Jag är helt beroende av Animal Crossing <3 Det här... 23/04 Det gjorde inte jag heller. Har spelat över 100 timmar Stardew Valley nyligen, plus massor av Harvest Moon i ungdomen. Animal Crossing är inte alls likt dessa spelen. Skillnaden ligger i att ovannämnda spel så är loopen att min/maxa produktion/förtjänst... 23/04 Jag tyckte inte om Stardew Valley alls men fullkomligt älskar AC New Horizons. Jag tror det är känslan som finns på ön, det är otroligt stämningsfullt och vackert. 23/04 Jag har inte spelat det här men Stardew Valley som du nämner är jag ett stort fan av. Det är jäkligt skönt att ha ett spel utan krav där du sköter om en gård i din egen takt. 23/04 Jag fattar inte denna typen av spel? Det är precis som stardew valley eller Farmville för den delen. Oändligt petande på låtsats resurser? Finns det ens något mål? Det känns bara som ett segt tidsfördriv. Jag fattar verkligen inte det. 😂 23/04 vad är det med detta spel o hypen, jag förstår inte vad gör spelet så speciellt ? 23/04 Älskar spelet. Spelar det varje dag! 23/04 https://img-comment-fun.9cache.com/media/av4OBW/aXPNGoLD_700w_0.jpg 23/04