Men är de äkta?

Uppdatering: Aaron Greenberg från Xbox marknadsföringsavdelning har sedermera gett sig in i debatten och påpekat att kontona har varit inaktiva i flera år, och att det hela handlar om att man vill säkra Twitter-namnen ifråga för varumärken man äger. Det står dock att kontona är registrerade i år, så än kanske det finns hopp?

I juli ska Microsoft hålla sitt nästa online-event, och små, små brödsmulor verkar peka på att vi kanske kommer att få se något från de anrika spelserierna Fable och Perfect Dark.

Återigen är det internetanvändare med korpgluggarna öppna som upptäckt att två Twitter-konton registrerats för spelen i fråga, där det enas enda följare är en anställd på Microsoft och det andra är registrerat på en e-postadress som tillhör Microsoft.

Det hela ska givetvis tas med två rejäla nypor salt, men det har tisslats och tasslats en del om Fable 4 under det senaste året, så en utannonsering under juli-eventet känns fullt möjlig. Kanske blir det till och med en lanseringstitel till Xbox Series X?

Vidare har en jobbannons antytt att det kanske är The Initiative som jobbar på ett nytt Perfect Dark-spel, men än så länge har vi som sagt bara rykten att gå på.

Skicka en rättelse
Det är bara ett av tre pågående projekt. 28/06 Kanske detta To keep your account active, be sure to log in and Tweet at least every 6 months. Accounts may be permanently removed due to prolonged inactivity. 28/06 Aaron Greenberg har gjort ett uttalande https://twitter.com/aarongreenberg/status/1277060101824634880 Han hävdar att kontona legat inaktiva i flera år och att det är standard att man säkrar namn på sociala nätverk för sina varumärken, men varför står... 28/06 Perfect Dark-kontot är fake. 28/06 Bara jag som mer tror på en remake/remaster (igen) av originalet? Åh, vad länge sedan det var nu som man lyssnade på Molyneux fantasier om vad hans spel skulle utvecklas till. (Även om jag la många timmar på PC-Godus jämfört med många andra spel.) Han... 28/06 Ett Fable med samma feeling som det första hade gjort mig tämligen glad, tror jag spelade igenom det första på samtliga saveslots som barn :D 28/06 Jag blir faktiskt lite besviken om det stämmer att The initiative gör ett PD. Jag hade hoppats på något helt nytt och fräscht IP från alla dessa stora namn som är med i den studion. 28/06 Samtidigt har vi spel som Deus Ex och Dishonored, som bygger mer på stealth. Tror den modellen hade funkat bra. Ge spelet i så fall till Dishonored utvecklarna skulle jag säga. Tror de kan göra något bra av det. 28/06 Ett nytt perfect dark hade varit riktigt najs, så länge det får en ordentlig budget och inte blir samma skräp som sist. 28/06 Ett nytt PD och Fable vore riktigt riktigt nice titlar från MS. Skulle bli makalöst glad! 28/06