Uppdatering: Aaron Greenberg från Xbox marknadsföringsavdelning har sedermera gett sig in i debatten och påpekat att kontona har varit inaktiva i flera år, och att det hela handlar om att man vill säkra Twitter-namnen ifråga för varumärken man äger. Det står dock att kontona är registrerade i år, så än kanske det finns hopp?

I juli ska Microsoft hålla sitt nästa online-event, och små, små brödsmulor verkar peka på att vi kanske kommer att få se något från de anrika spelserierna Fable och Perfect Dark.

Återigen är det internetanvändare med korpgluggarna öppna som upptäckt att två Twitter-konton registrerats för spelen i fråga, där det enas enda följare är en anställd på Microsoft och det andra är registrerat på en e-postadress som tillhör Microsoft.

Det hela ska givetvis tas med två rejäla nypor salt, men det har tisslats och tasslats en del om Fable 4 under det senaste året, så en utannonsering under juli-eventet känns fullt möjlig. Kanske blir det till och med en lanseringstitel till Xbox Series X?

Vidare har en jobbannons antytt att det kanske är The Initiative som jobbar på ett nytt Perfect Dark-spel, men än så länge har vi som sagt bara rykten att gå på.