"Dag ett", skriver Tom Holland.

Det osannolika har hänt. Efter sju regissörer och (cirka?) örtielva förseningar har inspelningen av Uncharted-filmen dragit igång. Den, liksom mycket annat, sköts fram på grund av coronakrisen men nu har Tom "Nate" Holland postat en bild på Instagram med den talande texten: "Dag ett".

Den erkänt frispråkiga Holland har tidigare sagt om manuset att det är "Ett av de bästa jag läst". Filmen äger rum innan Naughty Dogs Uncharted-spel och förutom Holland som Nate Drake ser vi Mark Wahlberg som hans mentor, Sully. Antonio Banderas spelar också en roll. Vilken är oklart.

Visa det här inlägget på Instagram

Day one #uncharted

Ett inlägg delat av Tom Holland (@tomholland2013)

Skicka en rättelse
Missade just den meningen isåfall, förlåt mig. Min tveksamhet är dock kvar eftersom jag tyckte att han gjorde en dålig roll som spindelmannen. 16/07 Fast det där är en sanning som kommer att ändras med tiden. Spelbranschen går som tåget och en sanning som alltid gäller i Hollywood är "follow the money". Idag finns det helt andra incitament att lägga stora resurser på den här typen av produktion. 16/07 Spel som senare blir film brukar ha en tendens att bli medelmåttiga som bäst, så jag har tyvärr ingen större tro på projektet. 16/07 Fast Indy dödar ju inte på långa vägar lika många människor som man gör som Nathan i spelen, och han är inte direkt Duke Nukem heller. Tror de som styr projektet förstår att Holland Drake blir en väldigt osympatisk figur om han begår massmord, så vi kan... 16/07 Nate föddes ju inte som en 40-åring. Det är inte Benjamin Button ;) 15/07 Oj, det blev av ändå. Får hoppas den blir sevärd :) Vill dock fortfarande ha en Uncharted film med Nathan Fillion i huvudrollen. Fan-filmen som han var med i var så jäkla imponerande! 15/07 Se på fan. Trodde aldrig det här skulle bli av men det kan nog bli bra. 15/07 "Filmen äger rum innan Naughty Dogs Uncharted-spel". Men vem har tid att läsa klart en hel nyhet idag... 15/07 Sen får man ju lägga i skålen att det är en ung Nate också, så tror nog det kan funka bra. Hoppas bara de inte försöker sig på att göra något spelen inte är. Jag menar, det är matiné-film med biljakter och skattletande där huvudpersonen dödar 1000 bad... 15/07 En 20 åring ska spela rollen som en 40 åring? Tillåt mig vara skeptisk... 15/07