Ikväll är det äntligen dags för Xbox Game Studios-familjen att visa upp förstapartsspel till Xbox Series X, med Halo: Infinite i spetsen. Vad mer vi får se är oklart, men att det blir en hel del spel är inte otänkbart, inte minst om man lyssnar på vad Microsoft-vd:n Satya Nadella har att säga.

I ett konferenssamtal med investerare lovar Nadella att uppställningen av lanseringstitlar senare i år kommer att vara den "största någonsin". Både förstaparts- och tredjepartsspel väger tungt.

In content, we are delivering differentiated, first and third-party content to attract and retain gamers. Xbox Series X will launch this fall with the largest launch lineup for any console ever.

Det spelar sannolikt in att förstapartstitlarna under "ett par år" framöver kommer att släppas till både Xbox One och Series X. Förutom ett vagt "holiday" har vi inget datum för nästa generations Xbox, men finansdirektören på Microsoft, Amy Hood, kan ha tajtat till releasefönstret då hon i ett samtal med Bloombergs Dina Bass bekräftande svarade på en fråga om "november holidays".

Nya Yakuza kan i sin tur ha avslöjat releasedatumet 13 november (eller senare). Både Xbox One och Xbox 360 släpptes i november (2013 respektive 2005) så månaden känns som en lågoddsare.