Grand Theft Auto V släpps gång på gång (härnäst till PS5 och Xbox Series i november) är det lätt att glömma: ursprungsreleasen är nästan åtta år gammal. 2013 skedde releasen till PS3:an och Xbox 360, och enligt nya rykten kanske GTA VI inte släpps förrän år 2025. Inte direkt snart.

Givetvis ska man alltid ta rykten för vad de är, och i synnerhet Grand Theft Auto VI-rykten kommer titt som tätt. Den här gången snurrar dock rykteskarusellen via vanligtvis pålitliga namn.

Tom Henderson hade nyligen rätt om Battlefield 2042 och i en ny video, som du ser undertill, hävdar han att GTA VI kan komma att släppas 2024 eller 2025. Detta då Rockstar numer ska vara måna om att inte bränna ut sina medarbetare. Vidar påstår han att spelet får en samtida setting och världskartan ska "utvecklas" under spelets gång. Exakt vad detta innebär återstår att se.

Henderson är känd för CoD- och Battlefield-rykten så till och med han ber oss att ta ryktena med en nypa salt. Han backas dock upp av sajten VGC och den ofta väl underrättade Jason Schreier.

Everything Tom Henderson has said about the game matches up with what I've heard.