Ytterligare ett år, ytterligare en ny karta till Apex Legends. Denna gång bär det av till vad som skulle kunna vara ett turistparadis, om det inte vore för den mordiska faunan och hjältar som springer runt och krigar mot varandra. Den går under namnet Storm Point och kommer dessutom med den nya hjälten Ash.

Kartan har flera distinkta områden, inklusive sandstränder med turkost hav, prunkande gröna djungler och flertalet mer civiliserade områden med byggnader. Dessa inkluderar en gigantisk åskledare, en kommandoncentral med gott om loot och en avfyrningsramp med diken att gömma sig i.

Utöver att kuta runt till fots verkar även Trident-svävarna från Olympus-kartan göra comeback, vilket lär vara bra om man vill undvika de dinosaurieliknande rovdjur, flygande monster och jättespindlar som finns utplacerade i olika bon. Det finns dessutom gravitationskanoner på kartan som slungar iväg en i en specifik riktning, med risk för att ett bakhåll väntar när man landar.

Sedan har vi den nya hjälten Ash, som kan kasta ut en snara som binder fast en fiende, se deathboxes på kartan, markera överlevande angripare och skapa en portal till en specifik plats.

Den nya kartan blir tillgänglig i och med Apex Legends: Escape, som släpps 2 november.