Inget fysiskt E3 i år heller, och hur det blir med den digitala delen återstår stt se. Förra årets minst sagt tafatta tillställning vill ingen ha tillbaka, och då krävs det att de stor drakarna går all in. Vilket de kanske gör, men med helt egna shower, utan E3-anknytning.

Vi vet redan att EA inte kommer att hålla presskonferens i år, men Ubisoft ser ut stt kunna dyka upp. Företaget meddelar nu i en rapport att de planerar en ”massiv” visning. Men när?

Branschkännaren Tom Hendeson hävdar att runt 20 spel står på startlinjen, där flera redan är utannonserade. Men vilka nya titlar kommer man avslöja? Det spekuleras vilt om ett helt nytt Prince of Persia, och en uppföljare till omtyckta Immortals Fenix Rising. Assassin’s Creed Rift är också en kandidat, såväl som ett nytt The Crew-spel. (Prince-remaken har som bekant stött på patrull flera gånger nu.)

Maj och juni närmar sig, och vi lär se många spekulationer innan företagen äntligen får tummen ur och bekräftar huruvida de kommer att visa något under försommaren, eller inte. Att E3 inte blir sig likt, det vet vi redan.