Marvel-spelen har varit en salig blandning på senare år, med framgångssagor som Spider-Man (som är på väg till pc) varvade med bottennapp som Marvel's Avengers. Samtidigt är många skeptiska till kommande Marvel's Midnight Suns från Xcom-utvecklaren Firaxis, medan ett Marvel-MMO från Daybreaks nyligen lades ner (för andra gången).

Men det kommer mera, åtminstone om vi ska tro industrikännaren Nick Baker. I Xbox Era-podcasten säger han att han stiftat bekantskap med en ny källa som skickat honom en video av ett spel som spelades på pc. Det ska vara ett Marvel-spel som utvecklas av Electronic Arts. Han har fått reda på vad spelet "förmodligen ska handla om", men vill inte ge några ledtrådar eftersom det troligen hade avslöjat för mycket.

Men EA har som bekant många olika studior, så exakt vilka det rör sig om kan vi bara spekulera i. Dice har nyligen sagt att de har full fokus på Battlefield 2042 och att allt annat står på sparlåga, så det rör sig troligen inte om dem. Motive jobbar på med Dead Space-remaken, men kanske har de fler järn i elden?