Det är fredag, vilket innebär nya gratisspel hos Epic. Denna gång är de tre till antalet, fast egentligen två, eftersom det sista vanligtvis redan är gratis, men nu kan man även få lite grejer som annars kostar pengar.

Hur som helst är det första spelet Kao the Kangaroo, som är ett Crash Bandicoot-doftande plattformsspel där man hoppar över avgrunder, passar sig för faror och spöar fiender. Huvudkaraktären är kängurun Kao, som med hjälp av sina magiska boxningshandskar måste bemästra elementens krafter.

Näst på tur är Horizon Chase Turbo, som är ett racingspel som hämtar inspiration från 80- och 90-talets klassiker, som Out Run och Rush. Det innebär fräsiga sportbilar, stadssiluetter och smäckra solnedgångar. För att verkligen få till retrokänslan har Barry Leitch komponerat musiken, som bland annat har Top Gear på SNES och Rush på meritlistan.

Avslutningsvis blir det vänskapligt(?) tävlande i Against All Odds, där man måste ta sig igenom dödliga hinderbanor och komma före alla andra – lite som Fall Guys, fast i 2D. Man kan även snickra ihop sina egna banor. Spelet är vanligtvis gratis, och det man nu får hos Epic är ett extrapaket innehållande kosmetiska grejer och lite premiumvaluta.