#Activision stakar i afton ut framtiden för Call of Duty-serien. I ett pressmeddelande bekräftas [n=36825 gårdagens uppgifter] om att #Infinity Ward-cheferna Jason West och Vince Zampella lämnat företaget. Några skäl anges inte, men en annan punkt i pressmeddelandet lär sätta fart på spekulationerna - ett nytt Call of Duty dyker upp 2011, och det byter både utvecklare och genre.

Det ännu namnlösa spelet blir ett actionäventyr och utvecklingen sköts av #Sledgehammer Games, en Activision-ägd studio som öppnade så sent som i november och som har folk som jobbat med #Dead Space på lönelistan. Vad gäller Infinity Ward sägs att de kommer göra två paket med nedladdningsbart material till #Modern Warfare 2 i år.

Pressreleasen bekräftar även att höstaktuella #Call of Duty 7 (arbetsnamn) utvecklas av #Treyarch, helt i linje med vad de flesta trott. Det sägs emellertid ingenting om [n=35482 de tidigare antydningarna] om att framtida Call of Duty-spel kan komma att beläggas med månadsavgift i stil med MMO-titlar.

COD 5 WAW är det klart bästa enligt mig, men det spelet är inte gjort av Infinity Ward heller. Hatar Infinity Ward :down: 04/03 MW1 var grymt bra, fin story och fint gamplay. Tvåan var för mig en ren besvikelse, rörig story och otroligt usel vapenhantering. Spelade mig igenom hela spelet med en tung kulspruta, gick utmärkt att köra "pray 'n' spray" eller snipra folk några hundra... 04/03 "Det sägs emellertid ingenting om de tidigare antydningarna om att framtida Call of Duty-spel kan komma att beläggas med månadsavgift i stil med MMO-titlar." Skulle aldrig betala för en månadsavgift för ett FPS-Spel !!! Hur långt skall dem gå egntligen?... 03/03 Cod 4 och mw2 var riktigt bra singleplayer, multi var ett skämt sämre än CS t.om. 5an world at war gick att spela 1 gång. 500 är för dyrt för så många timmar räcker dom inte, visserligen kan man spela om dom men man kan även titta på en dvd film flera... 03/03 Ser ut som om IW inte fick royalties på MW2 och hade haft möten med "rivaler" till Activision. Om man skall tro på rykten förstås. http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/03/01/news-what-s-going-down-at-infinity-ward.aspx 03/03 Är jag den enda som vill ha ett Cod i WW1 miljö? 03/03 Ny genre? Strategispel kanske... Har ingenting emot att det kommer nya spel till denna serie, älskar den :) Skulle också vara roligt att ha ett COD MMO. Ett MMO som jag verkligen skulle se fram emot. Borde tillägga att MW2 var okej - ettan var bättre... 03/03 Bara dom avslutar detta kapitel först! Vladimir Makarov lever fortfarande och jag skulle gärna vilja se mer "episka" spelsekvenser och mer inlevelse som det var i MW2. Sen kanske att Soap MacTavish dör eller Cpt. Price. Det vore ett väldigt bra slut på... 03/03 Call of Duty 1 och speciellt United Offensive var väldigt bra. 2'an fastnade jag aldrig för riktigt, och sedan har det bara varit BF. Kanske för att jag älskar fordon. Vet inte om den där rambo stylen blev gammal eller något. Fast jag tror inte det. Gil... 03/03 Aaa, Cod 2 va grejjor.:up: 03/03
Skicka en rättelse