För drygt ett år sedan öppnade #id Software upp servrarna för #Quake Live som låter dig återuppleva #Quake 3 genom din webbläsare. Under året har Texas-företaget fortsatt att putsa på fragfesten och bland annat släppt åtta nya slagfält. För att fira det första jordsnurret introduceras även en ny bana, Fallout Bunker, som du kan se skärmdumpar ifrån nedan.

Pressmeddelandet innehåll även lite skrämmande statistik. Det finns till exempel en person som spenderat hela 56 dagar i spelet, vilket enligt våra beräknar blir 168 arbetsdagar. 810 miljoner liv har tagits under året, varav en enda person stod för hela 258 000 stycken själv.

På tre sjunger vi "ja må han leva, ja må han leva..."

is it the truB! :) nämen faktist ett straff för å quita skulle va najs! men inge gå upp mot QL när de är jämna lag! då kan man spela huuur mkt som helst! GRATTIS QuakeLive!:up: 05/03 Wartex, jag kör nästan enbart clan arena. underbart om man får spela på sin nivå, ronder så alla har samma förutsättning vid start en av en rond. dock så vinner man på gangbang mycket, also att folk går ihop och aggrar mot ensamma spelare. så ska man... 04/03 slutade spela efter betan för då försvann stödet för ie 6 04/03 Har börjat köra QL igen för någon vecka sedan. Får typ storpisk på de flesta servrar, även fast jag själv tycker att jag var rätt bra på spelet för ett par år sen :P Gillar inte att det är så random att folk kan spawna framför en precis innan man plocka... 04/03 Själv så kan jag "skryta" om 1 månads in-game time för ca 3500 avklarade CTF-matcher. Mitt profilnick är "Leedow" för den intresserade. :) QL är svinroligt men precis som TruB säger måste quitters straffas hårdare. Jag vill även tillägga att kick-funkti... 04/03 nån sån lösning skulle vara bra, men det måste finnas ett bättre sätt. saknar en punish funktion för quitters :( 04/03 Tycker de borde för länge sedan lagt in teamlock on/off så folk kan spela team baserat på ett bättre vis. Som det är nu måste man nästan fylla upp en hel server eller eventuellt låna en privat ifrån någon organisatör för att kunna spela 4x4 eller 2x2.... 04/03 kanske dags att släppa 1.0 nu då ID? 04/03 kan dom inte bara stoppa i cpma oxo plz. 04/03 Whoa! Någon har varit galen i Quake eller vad... Men man kanske borde testa lite quake igen, ifall de tinte vore för att jag ska åka och hämta ut BC2 om 40 min... 04/03
Skicka en rättelse