#Obsidian Entertainment må ha tagit sig an #Dungeon Siege III men det hindrar dem inte från att hårdjobba med #Fallout: New Vegas som skulle kunna utfästas som homage till #Fallout 2 i en #Fallout 3-skrud. Nästa vecka är det, som vi tjatat om, E3-mässa, och nu har det dykt upp en trailer på New Vegas med mer spejsat gameplay än vi sist visade upp. Mer information om titeln lär dyka upp under veckan men för tillfället får du gotta dig i det här.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_img.php?i=106935&w=9999&h=9999&s=0&f=0&a=FjZTZmYTliNT"></img>Klicka här för att komma till FZ:s bevakning av E3-mässan 2010.

Jag älskade Fallout 3 så detta blir nog ett köp. 13/06 Inte värst imponerande, ser ut som Bioshop på land... 13/06 försöker de ens??? Detta skulle lika gärna kunna vara fallout 3: New vegas dlc 13/06 Någon som vet om det kommit någon patch på trean till PS3? =P Har hört att GOTY var hur buggigt som helst, men skulle vilja lira det innan New Vegas. 12/06 Ser klart fram emot detta. Hoppas att Obsidian får till en bra story och intressanta karaktärer...men framför allt att de bytt ut röstskådespelarna från F3. Tycker kvaliten är otroligt låg där, känns som de använd sig av typ max fem pers för samtliga... 12/06 Ser fram emot en del till då jag tyckte fallout 3 var kul men det är synd att de inte valt att göra ännu mer annorlunda spel än tidigare (baserat på vad jag ser på bilderna). Om man besöker ytterligare en nukecola fabrik eller måste gå omkring och leta... 12/06 vad är felet med att återanvända saker? dom sakerna höll då, håller nu och mer tid för att jobba på saker som har mer betydelse. håller du inte med? 12/06 Tycker att man använt lite för mycket resurser direkt från 3an. Väldigt mycket ser precis likadant ut med små detaljer som skiljer. Enda stället som verkar ha en helt ny kännsla är ju innerstan. 12/06 motorn har inget med motions capture att göra, motion capture är bara att sätt att spara över rörelser som man göra på riktigt till data, som en animatör som sitter vi datorn lika väl kunde ha gjort men som går mycket snabbare med motion capture. så har... 12/06 Att animationerna är kassa beror nog på att motorn inte har motion capture? Ser fram emot spelet hur som helst men jag väntar nog tills det blir prissänkt, det blir nog för likt F3, vilket inte är en dålig sak i sig men för likt är för likt. 12/06
Skicka en rättelse